Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkalun käyttäminen Macissa

Jos Kuvat-kirjasto ei avaudu tai jos Kuvat toimii Macissa odottamattomalla tavalla, Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkalusta saattaa olla apua.

Voit siirtyä Macin Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkaluun toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Jos Kuvat on auki, sulje appi. Sen jälkeen, kun avaat Kuvat klikkaamalla, paina komento- ja optionäppäimiä samaan aikaan.
  2. Aloita korjausprosessi klikkaamalla näyttöön avautuvassa ikkunassa Korjaa. Sinua voidaan pyytää antamaan käyttäjätilisi salasana.

Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkalu analysoi kirjaston tietokannan ja korjaa havaitut ristiriidat. Korjausten suorittaminen saattaa kestää jonkin aikaa kirjaston koosta riippuen. Kun prosessi on suoritettu, Kuvat avaa kirjaston.

Jos korjaat iCloud-kuvien kanssa käytetyn kirjaston, iCloud tarkistaa kirjaston korjausprosessin suorittamisen jälkeen varmistaakseen, että kaikki on synkronoitu oikein.

Jos nämä ohjeet eivät vieläkään auta tai et pysty avaamaan korjaustyökalua, ota yhteyttä Apple-tukeen.