Kuvat-kirjaston korjaustyökalun käyttäminen

Jos Kuvat-kirjasto ei avaudu tai jos Kuvat toimii odottamattomalla tavalla, Kuvat-kirjaston korjaustyökalu saattaa ratkaista ongelmat.

Voit käyttää Kuvat-kirjaston korjaustyökalua seuraavasti:

1. Pidä pohjassa Valinta- ja Cmd-näppäimiä, kun avaat Kuvat Macilla.
  2. Aloita korjaaminen klikkaamalla näkyviin tulevassa valintaikkunassa Korjaa.

Järjestelmä saattaa pyytää käyttäjätilin salasanaa, jolla valtuutat kirjaston korjaamisen.

Korjaustyökalu analysoi kirjaston tietokannan ja korjaa havaitut ristiriidat. Tässä saattaa kestää jonkin aikaa kirjaston koosta riippuen. Kun korjaus on valmis, Kuvat avaa kirjaston.

Jos korjaat kirjaston, joka päivitetään automaattisesti iCloud-kuvakirjastoon, koko kirjaston sisältö päivittyy uudelleen iCloudiin, kun korjausprosessi on valmis.