Kuvat-kirjaston korjaustyökalun käyttäminen

Jos Kuvat-kirjasto ei avaudu tai jos Kuvat toimii odottamattomalla tavalla, Kuvat-kirjaston korjaustyökalu saattaa ratkaista ongelmat.

Voit käyttää Kuvat-kirjaston korjaustyökalua seuraavasti:

1. Pidä optio- ja komentonäppäimiä painettuna avatessasi Kuvat-ohjelman.
  2. Aloita korjaaminen klikkaamalla näkyviin tulevassa valintaikkunassa Korjaa.

Järjestelmä saattaa pyytää käyttäjätilin salasanaa, jolla valtuutat kirjaston korjaamisen.

Korjaustyökalu analysoi kirjaston tietokannan ja korjaa havaitut ristiriidat. Tässä saattaa kestää jonkin aikaa kirjaston koosta riippuen. Kun korjaus on valmis, Kuvat avaa kirjaston.

Jos korjaat kirjaston, joka päivittyy automaattisesti iCloud-kuvakirjaston avulla, kirjaston koko sisältö päivitetään uudelleen iCloudin avulla korjauksen valmistuttua.