Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkalun käyttäminen Macissa

Jos Kuvat-kirjasto ei avaudu tai jos Kuvat toimii Macissa odottamattomalla tavalla, Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkalusta saattaa olla apua.

Varmuuskopioi kuvakirjastosi ennen Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkalun käyttöä. Voit käyttää Time Machinea tai muun valmistajan varmuuskopiointiratkaisua tai kopioida kirjaston ulkoiselle asemalle. Kuvakirjastosi on tallennettu oletusarvoisesti kotikansiosi Kuvat-kansioon.

Voit siirtyä Macin Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkaluun toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Jos Kuvat on auki, sulje appi. Sen jälkeen, kun avaat Kuvat klikkaamalla, paina komento- ja optionäppäimiä samaan aikaan.

2. Aloita korjausprosessi klikkaamalla näyttöön avautuvassa ikkunassa Korjaa. Sinua voidaan pyytää antamaan käyttäjätilisi salasana.

Kuvat-apin Korjaa kirjasto -työkalu analysoi kirjaston tietokannan ja korjaa havaitut ristiriidat. Korjausten suorittaminen saattaa kestää jonkin aikaa kirjaston koosta riippuen. Kun prosessi on suoritettu, Kuvat avaa kirjaston.

Jos korjaat iCloud-kuvien kanssa käytetyn kirjaston, iCloud tarkistaa kirjaston korjausprosessin suorittamisen jälkeen varmistaakseen, että kaikki on synkronoitu oikein.

Jos nämä ohjeet eivät auta tai et voi avata korjaustyökalua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.