Virheviesti toistettaessa videota Kuvat-ohjelmassa

Jos saat virheviestin yrittäessäsi toistaa videota Kuvat-kirjastossa, tämän artikkelin ohjeista saattaa olla apua ongelman ratkaisemisessa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Vie video Kuvat-ohjelmasta, avaa se QuickTimessa ja tuo uusi kopio Kuvat-ohjelmaan seuraavasti:

1. Pidä optionäppäintä painettuna ja vedä video Kuvat-ohjelmasta työpöydälle. Vaihtoehtoisesti valitse Arkisto > Vie > Vie muokkaamaton alkuperäinen.
  2. Etsi viemäsi video työpöydältä ja avaa se QuickTime Playerissa kaksoisosoittamalla sitä.
  3. Valitse Arkisto > Vie, valitse videon laatuasetus ja vie uusi kopio videosta työpöydälle.

Kun olet vienyt videon QuickTimesta, voit tuoda sen takaisin Kuvat-kirjastoon valitsemalla Arkisto > Tuo ja valitsemalla videon uuden kopion työpöydältä. Voit myös vetää videon työpöydältä Kuvat-ikkunaan.