Musiikin ja muun sisällön kuunteleminen Musiikki-apissa

Kuuntele kaikkea lempimusiikkiasi, tutustu uusiin musiikkituttavuuksiin ja kuuntele musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi Musiikki-apin avulla.

iOS:n Apple Music -apin kuvake

Voit käyttää Musiikki-appia iPhonessa tai iPod touchissa, joissa on uusinta iOS-versiota, iPadissa, jossa on uusin iPadOS-versio, Macilla, jossa on uusin macOS-versio tai Apple TV:llä, jossa on uusin tvOS-versio. Lataa Android-laitteeseen Apple Music -appi.

Tutustu Musiikki-appiin

Musiikki-apissa siirtyminen:

• Käytä iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Android-laitteen näytön alareunassa olevia välilehtiä.
  • Käytä Macissa sivupalkkia.
  • Käytä Apple TV:ssä näytön yläreunan välilehtiä.

Kirjasto

Täällä on kaikki Apple Musicista lisäämäsi musiikki ja muilla laitteillasi oleva musiikki.Näet myös musiikin, jonka olet ostanut iTunes Storesta ja kappaleet, jotka olet tuonut CD-levyiltä tai muista palveluista. Voit myös etsiä musiikkia, jonka olet ladannut laitteellesi offline-tilassa kuunneltavaksi.

Sinulle

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit nähdä musiikkisuosituksia ja soittolistoja musiikkimieltymystesi perusteella. Voit myös nähdä äskettäin toistetun musiikkisi ja tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat.

Selaa

Jos olet Apple Music -tilaaja, näet myös uuden tarjolla olevan musiikin sekä listojen huipulla olevat kappaleet ja videot. Voit myös katsoa musiikkivideoita ja etsiä musiikkivideosoittolistoja. Voit lisäksi lisätä ja ladata mitä tahansa tästä sisällöstä kirjastoosi.

Jos et ole Apple Music -tilaaja, käytä sen sijaan iTunes Storea musiikin ostamiseen ja lataamiseen.

Radio

Kuuntele Beats 1 -asemaa, kun haluat kuulla reaaliaikaista ja maailmanlaajuista lähetystä, jota isännöivät musiikin isoimmat nimet. Voit myös tutustua paikallisiin radioasemiin eri puolilta maailmaa. Lue lisää Apple Musicin Radiosta.

Musiikin hallinta Toistossa nyt -kohdassa

Voit hallita Toistossa nyt -näytössä kuuntelemasi musiikin äänenvoimakkuutta ja toistoa. Toistossa nyt on myös se paikka, jossa voit ottaa sekoituksen tai uudelleentoiston käyttöön, nähdä kappaleen sanoitukset ja etsiä ja hallinnoida Seuraavaksi-jonoasi.

Voit avata Toistossa nyt -kohdan seuraavalla tavalla:

• Toista iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-laitteessa kappale ja napauta sitten kappaletta näyttösi alareunassa, jolloin Toistossa nyt aukeaa ja voit hallita toistoa.
  • Apple TV:ssä Toistossa nyt on näytön yläreunassa.
  • Macillasi voit käyttää ikkunan yläreunan navigointipalkissa olevia säätimiä.

Asetusten muuttaminen

Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > Musiikki. Tästä voit muokata seuraavia asetuksia:

Voit myös luoda Apple Music -profiilin, jotta ystäväsi voivat seurata, mitä kuuntelet. Siirry kohtaan Sinulle ja napauta tai klikkaa . Onko sinulla jo Apple Music -profiili? Voit hallita tiliäsi napauttamalla tai klikkaamalla nimeäsi ja valitsemalla sitten Muokkaa tai Näytä tili.

Lisätietoja

• Voit luoda soittolistoja kappaleista. Jos olet Apple Music -tilaaja, voit myös jakaa soittolistasi ystävien kanssa Apple Musicissa.
  • Voit hallinnoida Apple Music -tilaustasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Apple TV:llä tai Android-laitteella tai Windows-tietokoneen iTunesilla.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Voit käyttää Apple Musicia vain henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Lue täydelliset käyttöehdot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.