Musiikin ja muun sisällön kuunteleminen Apple Music -apilla

Apple Music -appi on paras paikka musiikkikirjastosi hallintaan ja kuunteluun. Jos tilaat Apple Musicin, voit suoratoistaa miljoonia kappaleita, löytää uutta musiikkia lisättäväksi kokoelmaasi ja käyttää musiikkikirjastoasi muilla laitteilla.

Tutustuminen Apple Music -appiin

Voit siirtyä Apple Music -apissa seuraavasti:

• Käytä iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Android-laitteen näytön alareunassa olevia välilehtiä.
  • Käytä iPadissa tai Macissa sivupalkkia.

Kirjasto

Kirjastosta löydät kaiken tuomasi, iTunes Storesta ostamasi ja Apple Musicista lisäämäsi musiikin sekä soittolistasi. Kirjastosi on myös järjestetty luokittain, jotta voit tarkastella musiikkiasi artistien, albumien tai kappaleiden mukaan.

Jos tilaat Apple Musicin, voit myös ottaa kirjaston synkronoinnin käyttöön, jotta voit käyttää musiikkikirjastoa kaikilla laitteillasi.

Kuuntele nyt

Jos tilaat Apple Musicin, voit etsiä suosikkimusiikkiasi ja löytää Kuuntele nyt -osiosta lisää musiikkia, josta pidät. Voit myös nähdä yhteenvedon suosikkivalikoimastasi, mukaan lukien suosikkisi, kuuntelemaasi musiikkiin perustuvat musiikkisuositukset ja paljon muuta. Kun soitat musiikkia, Apple Music oppii musiikkimakusi ja ehdottaa sinulle Kuuntele nyt -osiossa musiikkia, josta saatat pitää.

Selaa

Jos tilaat Apple Musicin, voit löytää uusia julkaisuja. Tutustu suosittuun musiikkiin. Apple Music TV:ssä voit katsella musiikkivideoita suoratoistona.* Selaa musiikin asiantuntijoiden luomia soittolistoja ja paljon muuta.

*Apple Music TV on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa, ja sitä voi käyttää ilman Apple Music -tilausta.

Radio

Apple Musicin live-radioasemat lähettävät musiikin tunnetuimpien nimien isännöimiä ohjelmia. Suoratoista radioasemia eri puolilta maailmaa. Voit myös luoda oman aseman musiikista, josta pidät. Lisätietoja radion kuuntelusta Apple Music -apissa.

Etsi hakutoiminnolla musiikkia, jonka haluat toistaa. Voit vaihtaa oman kirjastosi haun ja Apple Musicin valikoiman haun välillä. Voit hakea sanoitusten mukaan, selata luokkia ja saada ehdotuksia kirjoittaessasi, jotta löydät helpommin etsimäsi.

Musiikin toistaminen ja hallinta

Toista kappale napauttamalla tai klikkaamalla sitä. Voit hallita toistoa iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Android-laitteella napauttamalla soitinta näytön alareunassa. Käytä Mac-tietokoneessasi näytön yläosassa olevia säätimiä.

Sekoita ja toista musiikkia

Voit kytkeä sekoituksen ja toiston päälle tai pois päältä pyytämällä apua Siriltä tai käyttämällä Apple Music -apin säätimiä.

Luo musiikkijono

Toista kappale ja anna Automaattisen toiston valita samanlaiset kappaleet seuraavaksi. Tai aseta seuraavaksi toistettava musiikki jonoon.

Katso sanoitukset

Tutustu suosikkikappaleidesi sanoituksiin. Voit myös seurata täydellisesti ajoitettuja sanoituksia samalla, kun kuuntelet kappaletta.

Lue, mitä muuta voit tehdä

Tilaa Apple Music

Suoratoista miljoonia kappaleita, katso musiikkisuosituksia ja käytä musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi.

Osta musiikkia iTunes Storesta

Jos et ole Apple Music -tilaaja tai haluat ostaa kappaleen tai albumin, voit ostaa musiikkia iTunes Storesta.

Katso, mitä ystävät kuuntelevat

Luo Apple Music -profiili, niin voit jakaa ja löytää uutta musiikkia ystävien kanssa.

Luo soittolistoja

Lue, miten voit luoda musiikkia sisältäviä soittolistoja Apple Music -luettelosta tai omasta kokoelmastasi.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Voit käyttää Apple Musicia vain henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Lue täydet ehdot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.