Huomautusten lisääminen PDF-muodossa oleviin tehtäviin iTunes U:ssa

iTunes U 3.0:ssa ja sitä uudemmissa iTunes U -versioissa on valmiina tuki huomautusten lisäämiselle PDF-muodossa olevaan kurssimateriaaliin. Joissakin vanhemmissa laitteissa opiskelijoiden pitää kuitenkin lisätä huomautukset erillisen ohjelman avulla.

iTunes U 3.0:ssa ja sitä uudemmissa iTunes U -versioissa opiskelijat voivat lisätä huomautuksia PDF-muodossa oleviin tehtäviin. Näin he voivat palauttaa huomautuksilla varustetun PDF-tiedoston kotitehtävänä.

Jos opiskelijan käytössä on iPad (4. sukupolvi tai uudempi) tai iPad mini 2 tai uudempi, PDF:ään voi lisätä huomautuksia ja sen voi palauttaa iTunes U:ssa. Vanhemmissa laitteissa opiskelijan täytyy kuitenkin lähettää PDF-tiedosto iTunes U:sta PDF-tiedostojen muokkausohjelmaan. Opiskelija voi lisätä huomautuksia PDF-tiedostoon erillisessä ohjelmassa ja sitten siirtää PDF-tiedoston takaisin iTunes U:hun laitteessa ja palauttaa tehtävän.

Lue lisätietoja iTunes U:sta iTunes U:n tukisivulta.