Safari näyttää viestin, jonka mukaan se ei voi muodostaa suojattua yhteyttä tai verkkosivusto käyttää heikkoa salausta

Verkkosivuston täytyy tarjota suojattu internet-yhteys käyttämällä vahvaa salausta, jotta käyttäjän tietoturva ja yksityisyys voidaan varmistaa.

OS X Yosemite 10.10.4:n ja iOS 8.4:n suojausparannukset auttavat suojaamaan merkittäviltä tietoturvahaavoittuvuuksilta. Jos verkkosivu on palvelimella, joka ei täytä turvallisten salausstandardien vaatimuksia, Safari ilmoittaa, että

• sivustoa ei voi avata, koska se käyttää heikkoa salausta
  • sivua ei voi avata, koska Safari ei voi muodostaa suojattua yhteyttä palvelimeen.

Verkkosivuston ylläpitäjä voi ratkaista ongelman määrittämällä palvelimen suojatuksi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.