Safari näyttää viestin, jonka mukaan se ei voi muodostaa suojattua yhteyttä tai verkkosivusto käyttää heikkoa salausta

Verkkosivuston täytyy tarjota suojattu internet-yhteys käyttämällä vahvaa salausta, jotta käyttäjän tietoturva ja yksityisyys voidaan varmistaa.

OS X Yosemite 10.10.4:n ja iOS 8.4:n suojausparannukset auttavat suojaamaan merkittäviltä tietoturvahaavoittuvuuksilta. Jos verkkosivu on palvelimella, joka ei täytä turvallisten salausstandardien vaatimuksia, Safari ilmoittaa, että

• sivustoa ei voi avata, koska se käyttää heikkoa salausta
  • sivua ei voi avata, koska Safari ei voi muodostaa suojattua yhteyttä palvelimeen.

Verkkosivuston ylläpitäjä voi ratkaista ongelman määrittämällä palvelimen suojatuksi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.