Apple Musicin jäseneksi liittyminen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella

Liity Apple Music -tilaajaksi, valitse artisteja, joista pidät, ja nauti planeetan suurimmasta musiikkivalikoimasta iOS-laitteellasi tai tietokoneella.

Apple Musicin hankkiminen

Apple Music -tilauksella saat käyttöösi miljoonia kappaleita, kuratoituja radioita ja soittolistoja sekä musiikkisuosituksia, kaikki kätevästi Musiikki-apissa. Voit käyttää musiikkiasi myös muilla laitteilla, kunhan olet kirjautunut Apple Musiciin samalla Apple ID:llä, ja ladata musiikkia kuunnellaksesi sitä offline-tilassa.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Hanki Apple Music

Apple Musicin ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista palveluista ja ominaisuuksista.

Ennen liittymistä

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu, joten muista aina varmuuskopioida musiikkikokoelmasi ennen muutosten tekemistä.

Avaa Apple Music

Avaa Musiikki-appi iPhonellasi, iPadillasi tai iPod touchillasi tai iTunes Macilla tai Windows-tietokoneellasi.

Jos et näe tarjousta Apple Musiciin rekisteröitymiseksi, kun avaat Musiikki-apin iOS-laitteellasi, napauta Sinulle-kohtaa näytön alareunassa.

Klikkaa iTunesissa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Sinulle-välilehteä.

Aloita kokeilu

Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta, niin pääset alkuun. (Yksi kokeilutilaus henkilöä tai perhettä kohden.)

Valitse tilauksesi

Valitse haluamasi tilaustyyppi.

Lue lisätietoja liittymisestä opiskelijana tai perhejäsenyyden avulla.

Anna Apple ID ja salasana

Napauta Käytä nykyistä Apple ID:tä ja anna Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue lisätietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja siitä, mitä voit tehdä, jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään.

Vahvista tietosi

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi. Lisää käytettävissä oleva maksutapa1 ja napauta Liity.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

1. Voit käyttää Store-saldoa Apple Musicin maksamiseen, mutta sinulla on oltava riittävästi saldoa ensimmäisen uusimisen maksamiseen. Lue, miten voit lisätä Store-saldoa tiliisi.

Valitse musiikkityylejä ja artisteja ja seuraa ystäviäsi

Valintojesi perusteella saat ehdotuksia Applen asiantuntijoilta, jotka tuntevat musiikin ja rakastavat sitä. Lue lisätietoja siitä, miten valintasi vaikuttavat ehdotuksiisi.

Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

iPhone X, jossa näkyy Apple Music -jäsenyyden asetusnäyttö, jossa on valittuna Henkilökohtainen (1 vuosi).

Apple Musicin vuositilauksen hankkiminen

Liittymisen jälkeen voit vaihtaa vuositilaukseen. Vuositilauksella saat 12 kuukautta Apple Musicia 10 kuukauden hinnalla.

Tilauksen vaihtaminen:

1. Avaa Musiikki-appi ja napauta Sinulle.
  2. Napauta profiilikuvaketta Oma tili -kuvake tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  4. Selaa tilauksiin ja napauta niitä. Napauta sitten Apple Music -jäsenyyttä nähdäksesi vaihtoehtosi.
  5. Valitse asetuksista Yksittäinen (1 vuosi). Vahvista valintasi ja napauta sitten Takaisin.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.