Apple Musicin jäseneksi liittyminen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella

Tilaa Apple Music, niin saat käyttöösi miljoonia kappaleita, kuuntelusuosituksia ja paljon muuta.

Avaa Apple Music -appi tai iTunes tilauksen tekemistä varten

Napauta tai klikkaa Sinulle-kohtaa Apple Music -apissa tai iTunesissa.

Voit myös siirtyä music.apple.comiin Apple Musicin tilaamista ja kuuntelemista varten.

Onko sinulla jo Apple Music -tilaus?

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Muista varmuuskopioida iPhonesi, iPadisi, iPod touchisiMacisi tai Windows-tietokoneesi, jotta sinulla on kopio musiikistasi ja muista tiedoistasi, vaikka laitteesi vaihtuisi, häviäisi tai vahingoittuisi.

Aloita kokeilu ja valitse sitten tilaustyyppi

Pääset alkuun napauttamalla tai klikkaamalla kokeilutarjousta (yksi kokeilujakso henkilöä tai perhettä kohden). Valitse sitten henkilökohtainen tilaus, perhetilaus, jonka voit jakaa enintään kuuden henkilön kanssa, tai opiskelijatilaus.

Tilauksen tekemisen jälkeen voit muuttaa tilauksesi perhetilaukseksi, opiskelijatilaukseksi tai henkilökohtaiseksi tilaukseksi.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue lisätietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja siitä, mitä voit tehdä, jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään.

Vahvista tietosi

Sinua voidaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi ja sinun on ehkä lisättävä voimassa oleva maksutapa. Napauta tai klikkaa sitten Liity.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Lue, miten voit vahvistaa ikäsi, kun liityt Apple Musicin jäseneksi Etelä-Koreassa.

Kuuntele Apple Musicia kaikilla laitteillasi

Voit kuunnella Apple Musicia millä tahansa laitteella, josta on kirjauduttu sisään Apple ID:lläsi. Seuraa vain alla olevia laitettasi koskevia ohjeita. Jos haluat käyttää musiikkikirjastoasi eri laitteissa, ota kirjaston synkronointi käyttöön.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.
  2. Valitse näytön yläosan valikkoriviltä Tili > Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Avaa Apple Music -appi ja napauta Sinulle.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa valokuvan kuvaketta.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla.

Apple TV

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
  2. Valitse Kirjaudu sisään. Jos käyttäjiä on useita, valitse Lisää käyttäjä.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.