Apple Musicin jäseneksi liittyminen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella

Liity Apple Musicin jäseneksi, valitse haluamasi artistit ja nauti maailman mahtavimmasta musiikkikokoelmasta iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.

Apple Musicin Apple Music -apilla saat käyttöösi miljoonia kappaleita, kuratoituja radio-ohjelmia ja soittolistoja sekä musiikkisuosituksia. Voit käyttää musiikkiasi myös muilla laitteilla, kunhan olet kirjautunut Apple Musiciin samalla Apple ID:llä, ja ladata musiikkia kuunnellaksesi sitä offline-tilassa.

Lue lisää Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Apple Musicin ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Ennen liittymistä

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu, joten muista aina varmuuskopioida musiikkikokoelmasi ennen muutosten tekemistä.

Liity Apple Musicin jäseneksi

Liittymistä varten tarvitaan:

1. Apple ID ja salasana, joita käytät ostosten tekemiseen iTunes Storessa. Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.
  2. Päätös siitä, minkä tyyppisen tilauksen haluat. Lue lisätietoja liittymisestä opiskelijana, liittymisestä perhejäsenyyden avulla sekä hinnoittelusta. Voit myös vaihtaa myöhemmin vuositilaukseen.
  3. Kelvollinen maksutapa.

Aloita kokeilu napauttamalla tai klikkaamalla tätä linkkiä: Aloita kokeilu. Liity sitten noudattamalla näytössä olevia ohjeita. Voit myös avata Musiikki-apin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa tai iTunesin Macissa tai Windows-tietokoneessa. Jos et näe tarjousta liittyä Apple Musiciin, kun avaat Musiikki-apin ensimmäisen kerran iOS-laitteessa, napauta näytön alalaidassa Sinulle. Klikkaa iTunesissa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Sinulle-välilehteä.

Voit liittyä Apple Musicin jäseneksi myös Android-puhelimella.

Jos Sinulle-osiossa ei näy Liity Apple Music -jäseneksi -viestiä

Jos et ole Apple Musicin tilaaja, näet Sinulle-osiossa viestin, jossa sinua pyydetään liittymään. Jos et näe tätä viestiä, ota Näytä Apple Music -asetus käyttöön:

• iPhone, iPad tai iPod touch: Valitse Asetukset > Musiikki ja ota käyttöön Näytä Apple Music -asetus.
  • Mac: Avaa iTunes. Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset. Klikkaa Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Näytä Apple Music -ominaisuudet.
  • Windows-tietokone: Avaa iTunes. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset. Klikkaa Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Näytä Apple Music -ominaisuudet.

Tietoja kelvollisista maksutavoista

Kun rekisteröidyt Apple Musiciin, voit valita vain jonkin seuraavista maksutavoista:

• luottokortti
  • pankkikortti
  • matkapuhelinlaskutus (tuettujen operaattorien kautta)
  • matkapuhelinoperaattorin paketti (tuettujen operaattoreiden kautta)
    Varmista, että liityt Apple Musiciin Applen tai matkapuhelinoperaattorisi kautta, jotta sinua ei laskuteta molempien kautta.
  • iTunes- ja Apple Music -lahjakortit
    Voit maksaa Apple Music -tilauksen Store-luottovaroilla, mutta varoja täytyy olla riittävästi yhtä laskutusjaksoa varten valitsemasi Apple Music -tilauksen normaalihinnalla. Lue lisätietoja lahjakorttien lunastamisesta.

Kun olet rekisteröitynyt, voit vaihtaa maksutapaa (esimerkiksi PayPaliin). Lue lisätietoja maksutavoista.

Seuraa artisteja ja ystäviä

Saat valitsemiesi lajityyppien ja artistien perusteella musiikkiehdotuksia asiantuntijoiltamme, jotka tuntevat musiikin ja rakastavat sitä. Nämä ehdotukset näkyvät Sinulle-välilehdellä. Voit myös valita muita lajityyppejä ja artisteja, kun olet liittynyt jäseneksi.

Liittymisprosessin aikana:

• Napauta tai klikkaa kerran lajityyppejä ja artisteja, joista pidät.
  • Napauta tai klikkaa kahdesti lajityyppejä ja artisteja, joista pidät eniten.
  • Voit poistaa lajityypin tai artistin, josta et pidä, pitämällä painettuna tai klikkaamalla iTunes-poistokuvake vasemmassa yläkulmassa.

Jos et näe artisteja, joista pidät, napauta vaihtoehtoa, joka tuo näyttöön lisää artisteja. Valitse vähintään kolme artistia ja napauta Valmis.

Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Apple Musicin vuositilauksen hankkiminen

Liittymisen jälkeen voit vaihtaa vuositilaukseen. Vuositilauksella saat 12 kuukautta Apple Musicia 10 kuukauden hinnalla.

Tilauksen vaihtaminen:

1. Avaa Musiikki-appi ja napauta Sinulle.
  2. Napauta profiilikuvaketta  tai valokuvaasi yläkulmassa.
  3. Napauta Näytä Apple ID. Joudut ehkä kirjautumaan tai käyttämään Touch ID:tä.
  4. Tuo tilausvaihtoehdot näyttöön napauttamalla Tilaukset ja sitten Apple Music -jäsenyys.
  5. Valitse asetuksista Yksittäinen (1 vuosi). Vahvista valintasi ja napauta sitten Takaisin.

Lisätietoja

• Lue, miten voit käyttää Apple Musicia Musiikki-apissa.
  • Lue, miten voit ottaa musiikkikokoelman käyttöön ja hallita sitä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.
  • Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa. Lue, miten voit muuttaa Apple Music -tilaustasi tai peruuttaa sen.
  • Apple Music -tilaajana sinun ei tarvitse ostaa kappaleita tai albumeita iTunes Storesta. Voit kuitenkin ostaa musiikkia, jos haluat esimerkiksi hankkia kappaleesta DRM-suojaamattoman version.
  • Voit myös liittyä yksittäisenä henkilönä Apple TV:ssä (4. sukupolvi) tai uudemmassa. Jos haluat liittyä hankkimalla opiskelijatilauksen, perhetilauksen tai vuotuisen henkilökohtaisen tilauksen, käytä toista laitetta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.