Apple Musicin jäseneksi liittyminen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella

Tilaa Apple Music, valitse haluamasi artistit ja nauti maailman mahtavimmasta musiikkikokoelmasta iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.

Apple Musicin hankkiminen

Apple Music -tilauksella saat käyttöösi miljoonia kappaleita, kuratoidun radion ja soittolistoja sekä musiikkisuosituksia – kaikki kätevästi Musiikki-apissa. Voit käyttää musiikkiasi myös muilla laitteilla, kunhan olet kirjautunut Apple Musiciin samalla Apple ID:llä, ja ladata musiikkia kuunnellaksesi sitä offline-tilassa.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Hanki Apple Music

Apple Musicin ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista palveluista ja ominaisuuksista.

Ennen liittymistä

Hanki henkilökohtainen tilaus

Noudata alla olevia ohjeita.

Avaa Apple Music

Avaa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Musiikki-appi. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio. Napauta tai klikkaa sitten Sinulle-kohtaa.

Aloita kokeilu

Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta, niin pääset alkuun. (Yksi kokeilutilaus henkilöä tai perhettä kohden.)

Valitse tilauksesi

Valitse haluamasi tilaustyyppi.

Lue lisätietoja liittymisestä opiskelijana tai perhejäsenyyden avulla.

Anna Apple ID ja salasana

Napauta tai klikkaa Käytä nykyistä Apple ID:tä ja anna Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta tai klikkaa Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue lisätietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja siitä, mitä voit tehdä, jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään.

Vahvista tietosi

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi. Lisää kelvollinen maksutapa1 ja napauta tai klikkaa sitten Liity.2

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

1. Voit käyttää Store-saldoa Apple Musicin maksamiseen, mutta sinulla on oltava riittävästi saldoa ensimmäisen uusimisen maksamiseen. Lue, miten voit lisätä Store-saldoa tiliisi.

2. Lue, miten voit vahvistaa ikäsi, kun liityt Apple Musicin jäseneksi Etelä-Koreassa.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.