Tietoja OS X Yosemite 10.10.4 -päivityksestä

OS X Yosemite 10.10.4 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Yosemite -käyttäjille.

OS X Yosemite 10.10.4 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan.

Tämä päivitys

• parantaa verkkoyhteyksien luotettavuutta
  • parantaa Siirtymisapurin luotettavuutta
  • ratkaisee ongelman, joka esti joitakin ulkoisia näyttöjä toimimasta oikein
  • parantaa iPhoto- ja Aperture-kirjastojen Kuvat-ohjelmaan päivittämisen luotettavuutta
  • parantaa kuvien ja videoiden iCloud-kuvakirjastoon synkronoinnin luotettavuutta
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Kuvat saattoi sulkeutua odottamatta joidenkin Leica DNG -tiedostojen tuonnin jälkeen
  • ratkaisee ongelman, joka saattoi viivästyttää lähtevien sähköpostiviestien toimittamista Mailissa
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi verkkosivusto saattoi estää käyttäjää siirtymästä pois esittämällä toistuvia JavaScript-ilmoituksia Safarissa.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö

Yritysasiakkaiden osalta tämä päivitys

• ratkaisee ongelman, jonka vuoksi hakemistopalveluihin sidotut OS X -järjestelmät saattoivat lakata vastaamasta joissakin olosuhteissa
  • lisää mahdollisuuden luoda liikkuvia tilejä createmobileaccount-työkalun avulla
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi käyttäjä pystyi asentamaan ohjelmiston ennakkoversion, vaikka kyseinen asetus oli pois käytöstä.

Turvallisuussisältö

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

1. Varmuuskopioi Macisi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Voit tarkistaa uusimmat Applen ohjelmistopäivitykset (mukaan lukien tämän päivityksen) Mac App Storen Päivitykset-paneelista.
  3. Näyttöön saattaa tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitää asentaa. Jotkin päivitykset täytyy ehkä asentaa ennen muita.
  4. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  5. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Voit myös ladata manuaalisen asentajan tätä päivitystä varten. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Manuaalisia asentajia on saatavilla Applen tuen tiedostohauista.