Apple TV (2. tai 3. sukupolvi) pysähtyy päivämäärä- ja kellonaikanäyttöön käynnistymisen aikana

Aina kun Apple TV:n virta kytkeytyy päälle, se päivittää järjestelmän päivämäärän ja kellonajan. Jos Apple TV ei pysty muodostamaan yhteyttä internetiin tai verkkoporttiin, jota se käyttää päivämäärän ja kellonajan päivittämiseen, se saattaa pysähtyä tähän näyttöön.

Apple TV ei voi muodostaa yhteyttä verkkoihin, jotka vaativat lisä- tai toissijaisen kirjautumisen, kuten kirjautumisen verkkosivustoon. Tällaisia niin kutsuttuja suljettuja verkkoja ovat jotkin ilmaiset ja maksulliset verkot yrityksissä, oppilaitoksissa, asuntoloissa, huoneistoissa, hotelleissa ja myymälöissä.

Jos yrität ottaa Apple TV:n käyttöön suljetussa verkossa, et ehkä pääse päivämäärä- ja kellonaikanäytöstä eteenpäin. Jos et käytä suljettua verkkoa, mutta et silti pääse päivämäärä- ja kellonaikanäytöstä eteenpäin, kokeile seuraavia ohjeita.

Kotona

Jos Apple TV on yhdistetty kotiverkkoosi eikä se etene päivämäärä- ja kellonaikanäytöstä, kokeile käynnistää modeemi ja reititin uudelleen.

Jos Apple TV:n päivämäärän ja kellonajan asettaminen ei edelleenkään onnistu, varmista internet-palveluntarjoajalta tai reitittimen valmistajalta, että NTP-porttia 123 ei ole estetty.

Voit myös kokeilla yhdistää Apple TV:n toiseen verkkoon, jos sellainen on käytettävissä (esimerkiksi ystävän kotona).

Yrityksessä tai oppilaitoksessa

Jos Apple TV on yhdistetty yrityksen tai oppilaitoksen verkkoon, varmista, että verkko, reititin, palomuuri tai välipalvelin on määritetty sallimaan tietoliikenne NTP-portin 123 kautta.

Voit luoda Apple TV -laitteiden ensimmäiset määritykset myös Configuratorilla. Yhdistä Apple TV Configurator-palvelimeen USB:n kautta ja määritä sitten laite profiilin avulla.