Ohjeita Apple Watchiin liittyviin ongelmiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Apple Watchisi ei toimi, lataudu, käynnisty tai muodosta yhteyttä iPhoneesi.

Apple Watchin lataaminen

Jos Apple Watch ei käynnisty tai näyttö pysyy tyhjänä, lataa Apple Watch. Liitä Apple Watch laturiinsa ja odota enintään 30 minuuttia. Kun laitteesi on päällä ja se latautuu, kellotaulussa näkyy vihreä salamakuvake.

Jos akku on vähissä tai laite ei lataudu, kellotaulussa näkyy punainen salamakuvake. Ohjeita laitteen lataamiseen

Apple Watchin ja iPhonen uudelleenkäynnistys

Sammuta Apple Watch pitämällä sivupainiketta painettuna, kunnes Sammuta-liukusäädin tulee näkyviin. Vedä sitten liukusäädintä. Odota muutama sekunti, että laite sammuu. Pidä sitten uudelleen sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin. Voit käynnistää Apple Watchin uudelleen vain silloin, kun se ei lataudu, joten muista irrottaa se laturista.

Sammuta iPhone pitämällä nukkumispainiketta painettuna, kunnes Sammuta-liukusäädin tulee näkyviin. Vedä sitten liukusäädintä. Odota muutama sekunti, että laite sammuu. Pidä sitten uudelleen nukkumispainiketta painettuna, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Apple Watchin pakottaminen käynnistymään uudelleen

Jos Apple Watch ei reagoi tai jos et voi sammuttaa sitä edellä olevien ohjeiden avulla, yritä pakottaa laite käynnistymään uudelleen. Muussa tapauksessa ohita tämä vaihe.

Älä pakota Apple Watchia käynnistymään uudelleen, jos watchOS-päivitys on käynnissä. Kun Apple Watchissa on näkyvissä Apple-logo ja etenemiskuvake, anna Apple Watchin olla, kunnes päivitys on suoritettu. Pakota laite käynnistymään uudelleen vasta viimeisenä keinona ja vain, jos se ei vastaa.

Voit pakottaa Apple Watchin käynnistymään uudelleen painamalla sivupainiketta ja Digital Crownia yhtä aikaa vähintään 10 sekunnin ajan ja sitten vapauttamalla molemmat painikkeet, kun Apple-logo tulee näkyviin.

Apple Watchin ja iPhonen laiteparin poistaminen

Avaa Apple Watch -appi iPhonessa, valitse Oma Apple Watch -välilehti ja napauta sitten laitettasi näytön yläreunassa. Napauta i-kuvaketta sen kellon vieressä, jonka laiteparin haluat poistaa, ja napauta sitten Poista Apple Watch -laitepari

Apple Watchin tietojen poistaminen

Kun laitepari on poistettu, Apple Watchissa pitäisi näkyä kielivalintamahdollisuus. Jos tämä näyttö ei ole näkyvissä Apple Watchissa, valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa. Napauta sitten Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Laiteparin muodostaminen uudelleen

Voit muodostaa Apple Watchista ja iPhonesta laiteparin uudelleen näiden ohjeiden avulla. Laita Apple Watch ranteeseen. Pidä Apple Watch ja iPhone lähellä toisiaan synkronoinnin aikana.

Jos tarvitset edelleen apua

Muista pitää Apple Watch, iPhone ja apit päivitettyinä ajan tasalle.

Jos olet jo kokeillut näitä vaiheita, ota yhteyttä Apple-tukeen