iPhonen akkujen turvallisuussertifikaatit

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä kansainväliset turvallisuusstandardit iPhonen akut täyttävät.

iPhoneissa käytetyt akut on testattu ja sertifioitu, ja ne täyttävät seuraavat kansainväliset turvallisuusstandardit:

• YK:n kuljetussäännökset UN38.3: kattaa akun turvallisuuden lentokuljetusten aikana.

• Underwriters Laboratory (UL) 2054: kattaa litiumioniakkujen turvallisuuden yleisessä käytössä.

• UL 60950-1 ja kansainvälinen standardi IEC/EN 60950: kattavat akkujen käytön IT-laitteissa.

• IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 1725: kattaa mobiililaitteissa käytettyjen litiumioniakkujen turvallisuuden.

• Kansainvälinen standardi IEC 62133: kattaa sekundäärikennot ja -akut, jotka sisältävät alkalia tai muita hapottomia elektrolyyttejä.

Nämä standardit täyttävät turvallisuus- ja testauskriteerit, jotka on määritetty FAA Advisory Circular AC 120-76D:ssä koskien lentokelpoisuutta ja kannettavien EFB-laitteistojen käyttöä.