Kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen ottaminen käyttöön iPod nanossa

Voit käyttää iPod nanossa kuvailevaa tekstitystä ja tekstitystä videon dialogin lukemiseksi.

Jos katseltavassa videossa on kuvaileva tekstitys ja tekstitys, löydät ne Ääni ja tekstitys -valikosta:

1. Kun katselet videota Videot-sovelluksella, tuo toisto-ohjaimet näyttöön napauttamalla näyttöä.
  2. Avaa Ääni ja tekstitys -valikko napauttamalla puhekuplakuvaketta .
  3. Valitse tekstitysvaihtoehto, jota haluat käyttää.

Kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen asetusten tekeminen

Jos haluat, että videoissa käytetään kuvailevaa tekstitystä tai tekstitystä kuuroille ja huonokuuloisille oletusarvoisesti:

1. Napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Tekstitys ja kuvaileva tekstitys.
  2. Laita Kuvaileva tekstitys päälle.

Lisätietoja

Kaikissa videoissa ei ole tekstitys- tai kuvailevaa tekstitysraitaa. Tarkista videon tiedoista, onko siinä näitä ominaisuuksia.

Joissakin kolmannen osapuolen verkkosivustoissa ja ohjelmissa on mukautetut videoiden tekstitysohjaimet. Jos tekstitysohjaimia ei näy katsellessasi videota verkkosivustolla, lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan tai ohjelman kehittäjään.

Voit ottaa kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen käyttöön myös muissa laitteissa seuraavasti:

Lue, miten voit etsiä kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen sisältäviä sisältöjä iTunes Storesta.