Tietoja iBooks Authorilla luoduista ePub-julkaisuista

iBooks Author 2.3:ssa ja uudemmissa on uudet ePub-työpohjat, joiden avulla voit luoda iBooksin ja muiden ePub-lukuohjelmien kanssa yhteensopivia mediaa sisältäviä kirjoja.

Uudet iBooks Author -ePub-työpohjat

• voi viedä ePub3-muotoon
  • mahdollistavat lukemisen sekä sivutetussa että vieritysnäkymässä
  • mahdollistavat kirjan fontin koon muuttamisen
  • voivat sisältää joitakin interaktiivisia widgettejä, kuten videoita, äänileikkeitä, HTML:ää ja kuvagallerioita
  • ovat tarkasteltavissa kaikissa ePub3-muotoa tukevissa ePub-lukuohjelmissa.

Kun tarkastelet näillä uusilla työpohjilla luotuja ePub-julkaisuja iBooksissa, ne täyttävät samoilta kuin iBooks Authorissa. Muissa lukuohjelmissa ne saattavat näyttää hieman erilaisilta. Lisäksi et voi muuttaa fontteja etkä tarkastella näillä uusilla työpohjilla luotuja ePub-julkaisuja yötilassa.