Automaattisen täytön laittaminen pois päältä Kuvat-projekteissa

Kuvat-ohjelma voi automaattisesti valita ja sijoittaa kuvia luomissasi projekteissa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit laittaa tämän ominaisuuden pois päältä työstäessäsi projektia.

Kun valitset Kuvat-projektissa käytettävät kuvat, ne näkyvät projektin alla olevalla alueella. Voit vetää kuvia yksi kerrallaan ja sijoittaa ne haluamaasi kohtaan projektissa. Voit myös osoittaa kuvien yläpuolella olevaa automaattisen täytön painiketta, jolloin Kuvat-ohjelma sijoittaa ne automaattisesti projektiisi.

Jos haluat, että tämä ominaisuus on pois päältä työstäessäsi projektia, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa projekti.
  2. Ctrl-osoita mitä tahansa kohtaa projektin vaaleanharmaalla taustalla (tilassa, joka ympäröi projektin sisältöä).
  3. Voit laittaa ominaisuuden pois päältä osoittamalla Salli automaattisesti täytetyt ehdotukset.

Jos haluat laittaa automaattisen täytön takaisin päälle, noudata samoja ohjeita.