Kasvot-albumista tai projekteista puuttuu kuvia, kun laitat iCloud-kuvakirjaston pois päältä

Kasvot-albumista tai projekteista saattaa puuttua kuvia, jos käytät Optimoi Macin tallennustila -asetusta ja sitten laitat iCloud-kuvakirjaston pois päältä.

Kun käytät Optimoi Macin tallennustila -asetusta Kuvat-ohjelmassa, kuvien täysitarkkuuksiset versiot tallentuvat iCloudiin ja niiden tilaa säästävät optimoidut kopiot pidetään Macissa. Jos laitat iCloud-kuvakirjaston pois päältä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Voit ladata kopion iCloud-kuvakirjastosta Maciisi.
  • Voit poistaa pienitarkkuuksiset kuvat Macistasi.

Jos valitset jälkimmäisen vaihtoehdon ja Kasvot-albumissa tai projektissa käytetyn kuvan ainoa kopio on pienitarkkuuksinen, kuvaa ei ehkä ole Kasvot-albumissa tai projekteissa.

Ennen kuin laitat iCloud-kuvakirjaston pois päältä

Voit välttää ongelman lataamalla alkuperäiset kuvat ja videot iCloud-kuvakirjastosta Maciin, ennen kuin laitat iCloud-kuvakirjaston pois päältä. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Kuvat.
  2. Valitse Kuvat-valikkoriviltä Kuvat > Asetukset.
  3. Avaa iCloud-välilehti asetusikkunassa.
  4. Valitse Lataa alkuperäiset tähän Maciin.

Huomautus: Kaikkien alkuperäisten kuvien ja videoiden lataaminen Maciin saattaa vaatia huomattavasti levytilaa. Varmista, että kaikille alkuperäisille kuville ja videoille on riittävästi tilaa levyllä, jolle Kuvat-kirjastosi on tallennettu.

Jos et halua ladata kaikkia alkuperäisiä kuvia, voit myös ladata yksittäisiä kuvia iCloud-kuvakirjastosta seuraavasti:

1. Siirry Kuvat-välilehdelle tai Kaikki kuvat -albumiin ja etsi kuva, jonka haluat pitää Kasvot-albumissa tai projektissa.
  2. Tuo kuva yhden kuvan (koko ikkunan) näkymään kaksoisosoittamalla sen pikkukuvaa.

Kuvan täysitarkkuuksinen versio latautuu Maciin, jolloin se on käytettävissä mediaselaimessa, Kasvot-albumissa ja projekteissa. Toista toimenpiteet kaikille kuville, joiden haluat pysyvän käytettävissä, ja laita sitten iCloud-kuvakirjasto pois päältä.

Kun olet laittanut iCloud-kuvakirjaston pois päältä

Jos olet jo laittanut iCloud-kuvakirjaston pois päältä, voit tuoda puuttuvien kuvien täysitarkkuuksiset kopiot Kuvat-ohjelmaan. Lisää ne sitten manuaalisesti takaisin Kuvat-albumiin (lisäämällä nimet kasvoihin tunnisteina) tai projekteihin.