Ehdotusten tarkentaminen Apple Musicissa

Musiikkiasiantuntijamme osaavat tehdä parempia Sinulle-suosituksia kuuntelemasi musiikin ja tekemiesi valintojen perusteella.

Löydät musiikkia rakastavien asiantuntijoidemme ehdotukset Apple Musicin Sinulle-osiosta iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apista, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesista tai Android-puhelimen Apple Music -apista. Suosituksiimme vaikuttavat tekijät:

• Apple Music -luettelosta kuuntelemasi musiikki.
  • Valintasi siitä, mistä pidät ja mistä et.
  • Tekemäsi lajityyppi- ja artistivalinnat, kun liityit Apple Musiciin.

Kerro, mistä pidät ja mistä et

Kun kuuntelet kappaleita ja albumeita, voit kertoa, mistä pidät ja mistä et. Antamiesi tietojen avulla saat parempia ehdotuksia.

• Kun kuuntelet kappaletta iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, avaa Toistossa nyt -näyttö napauttamalla soitinta näytön alalaidassa. Napauta  ja valitse sitten Pidän-kuvake Pidän tai En pidä -kuvake En pidä.
  • Pidä Macissa tai Windows-tietokoneessa osoitinta kappaleen nimen päällä iTunesin ylälaidassa, klikkaa iTunesin Lisää valintoja -kuvakeja sitten Pidän tai En pidä.
  • Kun kuuntelet kappaletta Android-puhelimella, avaa Toistossa nyt -näyttö napauttamalla soitinta näytön alalaidassa. Napauta  ja valitse sitten Pidän-kuvake Pidän tai En pidä -kuvake En pidä.

Voit muuttaa valintaasi, jos mielesi muuttuu. iOS-laitteella tai Android-puhelimella voit poistaa valinnan napauttamalla Pidän-kuvake Pidän tai En pidä -kuvake En pidä. Macissa tai Windows-tietokoneessa voit poistaa valinnan valitsemalla Pidän tai En pidä.

Valintojen päivittäminen

Kun liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa iOS-laitteella tai tietokoneella tai Android-puhelimella, sinua pyydetään valitsemaan lajityyppejä ja artisteja, joista pidät. Voit vaihtaa näitä valintoja milloin tahansa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Musiikki-appi ja napauta Sinulle.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Apple Music -profiilikuvake tai valokuvaasi.
  3. Vieritä sivun alalaitaan, napauta Näytä tili ja napauta sitten Valitse artisteja, joista pidät.
  4. Jos haluat nollata kaikki valintasi, napauta Nollaa. Jos haluat muuttaa aiemmin tekemiäsi valintoja tai lisätä niitä, noudata ohjeita pitämiseen, paljon pitämiseen sekä lajityyppien ja artistien poistamiseen niiden tärkeyden perusteella. Voit myös hakea tiettyjä artisteja ja tyylilajeja.
  5. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, napauta Valmis.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Valitse artisteja, joista pidät.
  4. Jos haluat nollata kaikki valintasi, klikkaa Nollaa. Jos haluat muuttaa aiemmin tekemiäsi valintoja tai lisätä niitä, noudata ohjeita pitämiseen, paljon pitämiseen sekä lajityyppien ja artistien poistamiseen niiden tärkeyden perusteella. Voit myös hakea tiettyjä artisteja ja tyylilajeja.
  5. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, klikkaa Valmis.

Android-puhelin

1. Avaa Apple Music -ohjelma ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta .
  2. Napauta valikon yläosassa olevaa kuvaasi tai Apple ID:täsi. Sinua saatetaan pyytää antamaan salasana.
  3. Vieritä sivun alalaitaan, napauta Näytä tili ja napauta sitten Valitse artisteja, joista pidät.
  4. Jos haluat nollata kaikki valintasi, napauta Nollaa. Jos haluat muuttaa aiemmin tekemiäsi valintoja tai lisätä niitä, noudata ohjeita pitämiseen, paljon pitämiseen sekä lajityyppien ja artistien poistamiseen niiden tärkeyden perusteella. Voit myös hakea tiettyjä artisteja ja tyylilajeja.
  5. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, napauta Valmis.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.