Apple Musicin mukauttaminen

Voimme antaa sinulle entistä parempia ehdotuksia ja luoda sinulle entistä yksilöllisempiä miksauksia sen mukaan, mitä musiikkia kuuntelet ja mistä kappaleista pidät tai et pidä.

Apple Musicin Sinulle-osasta löydät yksilöllisiä musiikkisuosituksia ja miksauksia, jotka on luotu juuri sinua varten. Suosituksiin ja miksausten kappaleisiin vaikuttavat

• Apple Music -luettelosta kuuntelemasi musiikki
  • kappaleet, joista pidät tai et pidä
  • Apple Musiciin liittyessäsi tekemäsi lajityyppi- ja artistivalinnat.

iPhone X, jonka Musiikki-apissa näkyy Gorillazin Magic City -kappaleen Lisävalinnat-valikko.

Kerro, mistä pidät ja mistä et

Kun kuuntelet Apple Musicia, voit tarkentaa suosituksiasi kertomalla, mistä musiikista pidät ja et pidä.

• Kun kuuntelet kappaletta iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, avaa Toistossa nyt -näyttö napauttamalla soitinta näytön alalaidassa. Napauta Lisävalinnat-kuvake ja valitse sitten  Pidän tai  En pidä.
  • Mac tai Windows-tietokone: pidä osoitinta kappaleen nimen päällä iTunesin ylälaidassa, klikkaa Lisävalinnat-kuvake ja valitse Pidän tai En pidä.
  • Android-laite: kun kuuntelet kappaletta, avaa Toistossa nyt -näyttö napauttamalla soitinta näytön alalaidassa. Napauta Lisävalinnat-kuvake ja valitse sitten  Pidän tai  En pidä.

Voit muuttaa valintaasi, jos mielesi muuttuu. iOS- tai Android-laitteella voit poistaa valinnan napauttamalla  Pidän tai  En pidä uudelleen. Macissa tai Windows-tietokoneessa voit poistaa valinnan valitsemalla Pidän tai En pidä.

Voit myös sanoa ”Hei Siri” ja kertoa Sirille, pidätkö kappaleesta vai et..

Miksausten kuunteleminen

Sinulle-osassa näet neljä eri miksausta, jotka päivitetään viikoittain: ne ovat Chill Mix, Favorites Mix, Friends Mix ja New Music Mix. Et näe miksauksia, ennen kuin olet käyttänyt Apple Musicia jonkin aikaa, jotta opimme tuntemaan makusi. Jos haluat käyttää Friends Mixiä, sinun on otettava jakaminen ja Apple Music -ystävät käyttöön.

Jos lisäät miksauksia kirjastoosi ja lataat ne, päivitetyt kappaleet latautuvat viikoittain automaattisesti laitteeseesi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.