Tietoja Safari 8.0.6:n, Safari 7.1.6:n ja Safari 6.2.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 8.0.6:n, Safari 7.1.6:n ja Safari 6.2.6:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 8.0.6, Safari 7.1.6 ja Safari 6.2.6

• WebKit

Saatavuus: OS X Mountain Lion 10.8.5, OS X Mavericks 10.9.5 ja OS X Yosemite 10.10.3.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2015-1152: Apple

CVE-2015-1153: Apple

CVE-2015-1154: Apple

• WebKitin historia

Saatavuus: OS X Mountain Lion 10.8.5, OS X Mavericks 10.9.5 ja OS X Yosemite 10.10.3.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käyminen saattoi vaarantaa tiedostojärjestelmässä olevat käyttäjätiedot.

Kuvaus: Safarissa oli tilanhallintaongelma, joka salli luvattomien alkuperien käyttää tiedostojärjestelmän sisältöä. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-ID

CVE-2015-1155: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Rapid7 Inc:n Joe Vennix

• WebKitin sivun lataaminen

Saatavuus: OS X Mountain Lion 10.8.5, OS X Mavericks 10.9.5 ja OS X Yosemite 10.10.3.

Vaikutus: Siirtyminen haitalliselle verkkosivustolle osoittamalla linkkiä saattoi johtaa käyttöliittymän väärentämiseen.

Kuvaus: Ankkurielementtien rel-määritteen käsittelyssä oli ongelma. Kohdeobjektit saattoivat saada luvattoman pääsyn linkkiobjekteihin. Ongelma on ratkaistu parantamalla linkkityyppien noudattamista.

CVE-ID

CVE-2015-1156: Moodlen Zachary Durber

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.