Jos Macin käyttöönottoapuri sanoo, että käyttäjätili on jo olemassa

Luo toinen käyttäjätili, jonka voit poistaa käyttöönoton jälkeen.

Kun otat uuden Macin käyttöön, näyttöön tulee käyttöönottoapuri, joka pyytää käyttöönottoon tarvittavia tietoja, esimerkiksi OS X -käyttäjätilisi nimen ja salasanan. Jos annat nämä tiedot, mutta et suorita käyttöönottoa loppuun, käyttöönottoapuri luo OS X -tilin, mutta avautuu taas näyttöön, kun käynnistät Macin seuraavan kerran. Jos annat samat tilitiedot uudelleen, se varoittaa, että tili on jo olemassa. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

1. Anna käyttöönottoapurissa toinen tilin nimi ja suorita käyttöönotto loppuun.
  2. Kun käyttöönottoapuri on suorittanut Macin käyttöönoton loppuun, valitse Omenavalikosta Kirjaudu ulos ja kirjaudu sen jälkeen sisään alkuperäisen tilin tunnistetiedoilla juuri luomasi tilin tunnistetietojen sijaan.
  3. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, valitse Käyttäjät ja ryhmät ja poista toinen tili.