Laitteiden käyttöönotto-ohjelma: iOS:n aktivointimenettelytapa ja MDM-rekisteröinti

iOS-laite muodostaa automaattisesti yhteyden mobiililaitteen hallintapalvelimeen (MDM) käyttöönoton aikana, jos laite on rekisteröity laitteiden käyttöönotto-ohjelmaan (DEP) ja sille on osoitettu MDM-palvelin.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Rekisteröidyn iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöönoton yhteydessä näkyy seuraava näyttö:

iOS-aktivointipalvelimet antavat laitteelle aktivoinnin aikana MDM-palvelimen URL-osoitteen. Organisaation IT-ylläpitäjä on määrittänyt tämän URL-osoitteen MDM-palvelimen DEP-hallintaportaalin kautta. Käyttäjän näkemät käyttöönottoapurinäytöt vaihtelevat sen mukaan, mitkä määritysasetukset MDM-palvelin antaa laitteelle. Pyydä MDM-ratkaisun toimittajalta lisätietoja siitä, miten MDM-rekisteröintiasetukset määritetään aktivoinnin aikana.

Kun laite on aktivoitu, aktivointia ei voi tehdä uudelleen, paitsi jos laitteeseen palautetaan tehdasasetukset. Lisätietoja iOS-laitteen ohjelmiston palauttamisesta on artikkelissa iOS-laitteen palauttaminen tehdasasetuksiin iTunesin avulla.