Sisältövälimuistin tukemat sisältötyypit macOS:ssä

Ota selvää, miten sisältövälimuisti nopeuttaa Applen ohjelmistoja ja iCloud-latauksia.

Sisältövälimuisti nopeuttaa internetin kautta jaeltuja Applen ohjelmistolatauksia. Sisältövälimuistia käytettäessä Maciin tallennetaan ohjelmistosta paikalliset kopiot, joten yhdistetyt asiakkaat pystyvät suorittamaan lataukset nopeammin.

Sisältövälimuistipalvelun tukemat sisältötyypit

macOS sisältää sisäänrakennetun tuen seuraavien ohjelmistojen tallentamiseksi välimuistiin.

macOS

• macOS-päivitykset ja internet-palautuslevytiedostot (macOS 10.13.5 tai uudemmat)*
  • Mac App Storen apit ja appipäivitykset
  • Ladattava GarageBand-sisältö
  • iCloud-tietojen tallentaminen välimuistiin (kuvat ja dokumentit)
  • Apple Books -sisältö
  • Ladattavat Xcode-komponentit, kuten simulaattorit (Xcode 10.2 tai uudemmat)

iOS 7 tai uudemmat ja Apple TV

• iOS-päivitykset (langattomasti tehdyt)
  • Apple TV:n päivitykset (langattomasti tehdyt)
  • Apple TV -näytönsäästäjät (tvOS 12.2 tai uudemmat)
  • iOS-appien, Apple TV:n appien ja ohjelmien päivitykset
  • On-demand-resurssien tuki iOS 10:lle ja uudemmille ja tvOS 10:lle ja uudemmille
  • iCloud-tietojen tallentaminen välimuistiin (kuvat ja dokumentit) iOS 9:ssä ja uudemmissa
  • iTunes U -kurssimateriaalit iOS App Storesta ja Apple Booksista sekä lähetetyt kouluttajamateriaalit, kuten ääni-, video-, iWork- ja iBooks Author -tiedostot
  • Apple Books -sisältö
  • Jotkin mobiiliresurssit, esimerkiksi korkealaatuiset Siri-äänet ja kielten sanakirjat

watchOS 7

• watchOS-apit ja -appipäivitykset
  • iCloud-tietojen tallentaminen välimuistiin

Maa- ja aluekohtaiset rajoitukset

• Kaikkea sisältöä ei tallenneta välimuistiin kaikilla alueilla.
  • Joulukuusta 2013 alkaen iTunes-latauksia ei tallenneta välimuistiin Brasiliassa, Meksikossa, Manner-Kiinassa ja Portugalissa. Apple Books -latauksia ei tallenneta välimuistiin Kanadassa.
  • Kun macOS-sisältöjen tallentaminen välimuistiin on käytössä, Mac-tietokoneen IP-osoite ja alue rekisteröidään Applella. iTunes- ja App Store-sisältöjen tallentaminen välimuistiin edellyttää, että macOS-sisältövälimuistin rekisteröity alue vastaa asiakkaan Apple ID -tilien aluetta.

Lisätietoja

Lue lisätietoja sisältövälimuistista.

*Kun asiakkaat ovat suorittaneet palautuksen macOS:n palautustoiminnolla internetin kautta, he voivat asentaa macOS:n ja tehdä muita toimintoja palautustoiminnolla välimuistissa olevan tiedoston avulla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.