macOS Serverin ja macOS:n välimuistipalvelun tukemat sisältötyypit

macOS Serverin ja macOS:n välimuistipalvelun avulla voit nopeuttaa internetin kautta jaeltavia Applen ohjelmistolatauksia. Välimuistipalvelua käytettäessä palvelimelle tallennetaan ohjelmistosta paikalliset kopiot, joten yhdistetyt asiakkaat pystyvät suorittamaan lataukset nopeammin.

Välimuistipalvelun tukemat sisältötyypit

macOS Server ja macOS sisältävät sisäänrakennetun tuen seuraavien ohjelmistojen tallentamiseksi välimuistiin.

iTunes ja iBooks

• iTunes 11.0.4 ja uudemmat (OS X- ja Windows-versiot)
  • Appien ostot ja päivitykset iOS:ssä*
  • iBooks Storen sisältö (iOS 6 ja uudemmat sekä OS X Mavericks ja uudemmat)

*iTunesin avulla tehdyt iOS-päivitykset eivät tallennu välimuistiin. Langattomasti tehdyt iOS-päivitykset sen sijaan tallentuvat välimuistiin.

macOS

• macOS-päivitykset
  • Mac App Store (suositus on OS X Mountain Lion 10.8.4 tai uudempi)
  • Muut Applen jakelemat ohjelmistopäivitykset (sisältää macOS:n iTunesin ja tulostinohjainten päivitykset)
  • Ladattava GarageBand-sisältö
  • Mac App Storesta hankitut muun valmistajan ohjelmat ja niiden päivitykset
  • iCloud-tietojen tallentaminen välimuistiin (kuvat ja dokumentit) OS X El Capitan 10.11:ssa ja uudemmissa

iOS 7 tai uudempi ja Apple TV

• iOS päivitykset (langattomasti tehdyt)
  • Apple TV:n päivitykset (langattomasti tehdyt)
  • iOS-appien, Apple TV:n appien ja ohjelmien päivitykset
  • On-demand-resurssien tuki iOS 10:lle ja uudemmille ja tvOS 10:lle ja uudemmille
  • iCloud-tietojen tallentaminen välimuistiin (kuvat ja dokumentit) iOS 9:ssä ja uudemmissa
  • iTunes U -kurssimateriaalit iOS App Storesta ja iBooks Storesta sekä lähetetyt kouluttajamateriaalit, kuten ääni-, video-, iWork- ja iBooks Author -tiedostot
  • Jotkin mobiiliresurssit, esimerkiksi korkealaatuiset Siri-äänet ja kielten sanakirjat

Maa- ja aluekohtaiset rajoitukset

• Kaikkea sisältöä ei tallenneta välimuistiin kaikilla alueilla.
  • iTunes-latauksia ei tallenneta välimuistiin Brasiliassa, Meksikossa, Kiinassa ja Portugalissa marraskuun 2013 jälkeen. iBooks-latauksia ei tallenneta välimuistiin Kanadassa.
  • iTunes-latauksia ei ehkä tallenneta välimuistiin, jos asiakkaan IP-osoitetta ei tunnisteta kuuluvaksi iTunes Storen alueeseen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.