Sisältövälimuistin tukemat sisältötyypit macOS:ssä

Ota selvää, miten sisältövälimuisti nopeuttaa Applen ohjelmistoja ja iCloud-latauksia.

Sisältövälimuisti nopeuttaa internetin kautta jaeltuja Applen ohjelmistolatauksia. Sisältövälimuistia käytettäessä Maciin tallennetaan ohjelmistosta paikalliset kopiot, joten yhdistetyt asiakkaat pystyvät suorittamaan lataukset nopeammin.

Sisältövälimuistipalvelun tukemat sisältötyypit

macOS sisältää sisäänrakennetun tuen seuraavien ohjelmistojen tallentamiseksi välimuistiin.

macOS

• macOS-päivitykset ja internet-palautuslevytiedostot (macOS 10.13.5 tai uudemmat)
  • Mac App Storen apit ja appipäivitykset
  • Ladattava GarageBand-sisältö
  • iCloud-tietojen tallentaminen välimuistiin (kuvat ja dokumentit)
  • Apple Books -sisältö
  • Ladattavat Xcode-komponentit, kuten simulaattorit (Xcode 10.2 tai uudemmat)

iOS 7 tai uudemmat ja Apple TV

• iOS-päivitykset (langattomasti tehdyt)
  • Apple TV:n päivitykset (langattomasti tehdyt)
  • Apple TV -näytönsäästäjät (tvOS 12.2 tai uudemmat)
  • iOS-appien, Apple TV:n appien ja ohjelmien päivitykset
  • On-demand-resurssien tuki iOS 10:lle ja uudemmille ja tvOS 10:lle ja uudemmille
  • iCloud-tietojen tallentaminen välimuistiin (kuvat ja dokumentit) iOS 9:ssä ja uudemmissa
  • iTunes U -kurssimateriaalit iOS App Storesta ja Apple Booksista sekä lähetetyt kouluttajamateriaalit, kuten ääni-, video-, iWork- ja iBooks Author -tiedostot
  • Apple Books -sisältö
  • Jotkin mobiiliresurssit, esimerkiksi korkealaatuiset Siri-äänet ja kielten sanakirjat

Maa- ja aluekohtaiset rajoitukset

• Kaikkea sisältöä ei tallenneta välimuistiin kaikilla alueilla.
  • iTunes-latauksia ei tallenneta välimuistiin Brasiliassa, Meksikossa, Kiinassa ja Portugalissa marraskuun 2013 jälkeen. Apple Books -latauksia ei tallenneta välimuistiin Kanadassa.

Lisätietoja

Lue lisätietoja sisältövälimuistista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.