Kuvat-ohjelman kuvien lisääminen iMovie-projektiin

Voit käyttää Kuvat-ohjelmasta peräisin olevia kuvia iMovie-projekteissa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten kuvat saa Kuvat-ohjelmasta iMovieen.

Kuvat-ohjelma ja iMovie eivät tue suoraa vetämistä ja pudottamista toistensa välillä. Kuvia voi silti tuoda kahdella eri tavalla Kuvat-ohjelmasta iMovie-projekteihin.

Käytä iMovien sivupalkin kirjastoselainta

Pääset Kuvat-kirjastoon iMoviesta seuraavasti:

1. Valitse iMovie-ikkunan vasemman laidan sivupalkista Kuvakirjasto.
  2. Valitse jokin sisältöluokka kuvaselaimen ylälaidassa olevasta ponnahdusvalikosta: Omat albumit, Albumit, Vuodet, Kokoelmat, Hetket tai Paikat.
  3. Kun löydät kuvan, jota haluat käyttää, vedä se aikajanalle.

Vedä ja pudota työpöydältä

Voit vetää ja pudottaa työpöydällä olevia kuvia iMovieen:

1. Vedä haluamasi kuva Kuvat-ohjelmasta työpöydälle.
  2. Vedä kuva työpöydältä iMovie-projektin aikajanalle.