Näyttökuvan ottaminen Apple Watchissa

Voit ottaa Apple Watchissa näyttökuvan painamalla Digital Crownia ja sivupainiketta.

iPhonen yleisasetukset.

Näyttökuva-asetuksen ottaminen käyttöön

1. Avaa iPhonessa Watch-appi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Yleiset.
  3. Vieritä alas ja laita Ota näyttökuvat käyttöön -toiminto päälle.

Hengitys-kellotaulu Apple Watchissa.

Näyttökuvan ottaminen

1. Paina Digital Crownia ja sivupainiketta samanaikaisesti kahdella sormella. Näyttö välähtää, kun otat näyttökuvan.
  2. Voit etsiä näyttökuvan siirtymällä iPhonessa Kuvat-appiin, napauttamalla Albumit-välilehteä ja napauttamalla Näyttökuvat.

Kun käytät Harjoittelu-appia, Digital Crownin ja sivupainikkeen painaminen samanaikaisesti keskeyttää myös harjoituksesi. Paina molempia painikkeita uudelleen jatkaaksesi harjoitusta.