Näyttökuvan ottaminen Apple Watchissa

Voit ottaa Apple Watchissa näyttökuvan painamalla Digital Crownia ja sivupainiketta.

Näyttökuvien ottaminen käyttöön Apple Watchissa

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.

2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Yleiset.

3. Vieritä alas ja laita Ota näyttökuvat käyttöön -toiminto päälle.

iPhonen yleisasetukset.

Voit tehdä tämän myös Apple Watchissasi:

1. Avaa Apple Watchisi Asetukset-appi.

2. Napauta Yleiset ja sitten Näyttökuvat.

3. Laita Ota näyttökuvat käyttöön -toiminto päälle.

Ota näyttökuvat käyttöön -asetus Apple Watchin Asetukset-apissa

Näyttökuvan ottaminen Apple Watchissa

1. Paina Digital Crownia ja sivupainiketta samanaikaisesti kahdella sormella. Näyttö välähtää, kun otat näyttökuvan.

Apple Watch, jossa näkyy, missä Digital Crownia ja sivupainiketta painetaan
  2. Voit etsiä näyttökuvan siirtymällä iPhonessa Kuvat-appiin, napauttamalla Albumit-välilehteä ja napauttamalla Näyttökuvat.

Jos olet ottanut Apple Watchin perheenjäsenelle käyttöön

Voit ottaa näyttökuvat käyttöön Apple Watchissa, jonka olet ottanut käyttöön perheenjäsenelle:

1. Avaa Asetukset-appi perheenjäsenen Apple Watchissa.

2. Napauta Yleiset ja sitten Näyttökuvat.

3. Laita Ota näyttökuvat käyttöön -toiminto päälle.

Kun perheenjäsenesi ottaa näyttökuvan Apple Watchillaan, näyttökuva tallennetaan Apple Watchin Kuvat-appiin ja lähetetään iPhoneesi. Voit katsoa näyttökuvan iPhonella toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.

2. Napauta Kaikki Watchit, sitten perheenjäsenen Apple Watchia ja lopuksi Valmis.

3. Napauta Yleiset ja sitten Vianmäärityslokit.

4. Katso näyttökuva napauttamalla sitä. Jos haluat tallentaa tai jakaa näyttökuvan, napauta Jaa-painikettaJaa-painike ja valitse sitten jakotapa.

Kun käytät Treeni-appia, Digital Crownin ja sivupainikkeen painaminen samanaikaisesti keskeyttää myös treenisi. Paina molempia painikkeita uudelleen, jos haluat jatkaa treeniä.