Näyttökuvan ottaminen Apple Watchissa

Voit ottaa Apple Watchissa näyttökuvan painamalla Digital Crownia ja sivupainiketta.

Näyttökuva-asetuksen ottaminen käyttöön

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten Yleiset.
  3. Vieritä alas ja laita Ota näyttökuvat käyttöön -toiminto päälle.

Apple Watchin Digital Crownin ja sivupainikkeen sijainnit

Näyttökuvan ottaminen

1. Paina Digital Crownia ja sivupainiketta samanaikaisesti kahdella sormella. Näyttö välähtää, kun otat näyttökuvan.
  2. Voit etsiä näyttökuvan siirtymällä iPhonessa Kuvat-appiin, napauttamalla Albumit-välilehteä ja napauttamalla Näyttökuvat.

Kun käytät Harjoittelu-appia, Digital Crownin ja sivupainikkeen painaminen samanaikaisesti keskeyttää myös harjoituksesi. Paina molempia painikkeita uudelleen jatkaaksesi harjoitusta.