Kuvat-kirjasto ei näy kokonaisuudessaan mediaselaimessa

Joskus mediaselain, jonka avulla Pagesin ja iMovien kaltaiset ohjelmat voivat käyttää Kuvat-ohjelman kuvia, ei näytä kaikkia Kuvat-kirjastossa olevia kuvia.

Näin käy, kun käytät iCloud-kuvakirjastoa ja Optimoi Macin tallennustila -asetus on päällä.

Mediaselain näyttää ainoastaan kuvat, joista on tallennettu Maciin alkuperäinen kuva tai täysikokoinen esikatselukuva. Kuvan saa tilapäisesti näkymään mediaselaimessa kaksoisosoittamalla sitä. Tällöin alkuperäinen kuva latautuu Maciin, jossa se on käytettävissä mediaselaimessa, kunnes Kuvat optimoi sen uudelleen levytilan säästämiseksi.

Jos haluat Kuvat-ohjelman kuvien olevan pysyvästi käytettävissä mediaselaimessa, toimi seuraavasti:

1. Valitse Kuvat-valikkoriviltä Arkisto > Uusi albumi... Anna uudelle albumille nimi.
  2. Osoita kuvia, joiden haluat olevan käytettävissä mediaselaimessa.
  3. Osoita Lisää-painiketta.
  4. Avaa Albumit-välilehti Kuvat-ohjelman ylälaidasta ja etsi luomasi uusi albumi.
  5. Ctrl-osoita (tai osoita oikeanpuoleisella painikkeella) albumia ja valitse Lataa alkuperäiset tähän Maciin.

Valitsemiesi kuvien täyden tarkkuuden versiot latautuvat Maciin, jonka jälkeen ne ovat pysyvästi käytettävissä mediaselaimessa.

Huomautus: Kaikki Kuvat-kirjastossa olevat kuvat saa pysyvästi näkyviin mediaselaimessa ottamalla Lataa alkuperäiset tähän Maciin -asetuksen käyttöön Kuvat-asetuksista. Tällöin et voi kuitenkaan hyödyntää Optimoi Macin tallennustila -asetuksen tarjoamaa tilansäästöhyötyä.