Kuvat-kirjasto ei näy kokonaisuudessaan mediaselaimessa

Joskus mediaselain, jonka avulla Pagesin ja iMovien kaltaiset ohjelmat voivat käyttää Kuvat-ohjelman kuvia, ei näytä kaikkia Kuvat-kirjastossa olevia kuvia.

Näin käy, kun käytät iCloud-kuvia ja Optimoi Macin tallennustila -asetus on päällä.

Mediaselain näyttää ainoastaan kuvat, joista on tallennettu Maciin alkuperäinen kuva tai täysikokoinen esikatselukuva. Jos haluat jonkin kuvan olevan tilapäisesti käytettävissä mediaselaimessa, kaksoisklikkaa kuvaa. Tällöin alkuperäinen kuva latautuu Maciin, jossa se on käytettävissä mediaselaimessa, kunnes Kuvat optimoi sen uudelleen levytilan säästämiseksi.

Jos haluat Kuvat-ohjelman kuvien olevan pysyvästi käytettävissä mediaselaimessa, toimi seuraavasti:

1. Valitse Kuvat-valikkoriviltä Arkisto > Uusi albumi. Anna uudelle albumille nimi.
  2. Ctrl-klikkaa (tai klikkaa hiiren oikealla painikkeella) kuvia, joiden haluat olevan käytettävissä mediaselaimessa. Valitse Lisää albumiin [uusi albumi]. Voit myös vetää kuvat uuteen albumiin.
  3. Etsi luomasi uusi albumi.
  4. Ctrl-klikkaa (tai klikkaa hiiren oikealla painikkeella) albumia ja valitse Lataa alkuperäiset tähän Maciin.

Valitsemiesi kuvien täyden tarkkuuden versiot latautuvat Maciin, jonka jälkeen ne ovat pysyvästi käytettävissä mediaselaimessa.

Jos haluat Kuvat-kirjaston kaikkien kuvien olevan pysyvästi käytettävissä mediaselaimessa, voit valita Kuvat-asetusten iCloud-välilehdestä Lataa alkuperäiset tähän Maciin. Kun teet tämän, menetät Optimoi Macin tallennustila -asetuksen tilansäästöön liittyvät edut.