Jos näet iTunesissa virheen -45054 tai -42110

Lue, miten voit korjata virheen -45054 tai -42110.

Jos iTunesin Windows-version ostosten lataamiseen käyttämissä tiedostoissa tai kansioissa on rajoitetut käyttöoikeudet, saatat saada seuraavanlaisen varoitusviestin:

”iTunes Store -pyyntöä ei voitu suorittaa. Tapahtui tuntematon virhe (-45054).”

”iTunes Store -pyyntöä ei voitu suorittaa. Tapahtui tuntematon virhe (-42110)."

Lue, mitä tehdä, jos näet virheen -5000, -69, 13010 tai 13014 synkronoitaessa musiikkia iTunesin Windows-version kanssa.

Virheen -45054 tai -42110 korjaaminen iTunesin Windows-versiossa

1. Lopeta iTunes.
  2. Paina Windows-näppäintä. Jos näppäimistössä ei ole Windows-näppäintä, paina ctrl- ja esc-näppäimiä.
  3. Klikkaa suurennuslasikuvaketta tai hakukenttää. Kirjoita hakukenttään %ProgramData% ja paina rivinvaihtonäppäintä.
  4. Tuo piilotetut tiedostot näkyviin:
    • Windows 10: valitse Näytä ja sitten Piilotetut kohteet.
    • Windows 8: Valitse Näytä ja sitten Asetukset. Valitse Näytä-välilehdeltä Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat.
    • Windows 7: Valitse Järjestä ja sitten Kansion ja haun asetukset. Valitse Näytä-välilehdeltä Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat.
  5. Avaa Apple Computer -kansio ja sitten iTunes-kansio.
  6. Poista adi- ja SC Info -kansiot: Klikkaa kumpaakin kansiota hiiren oikealla painikkeella ja valitse valikosta Poista.
  7. Käynnistä tietokone uudelleen.
  8. Avaa iTunes ja yritä tehdä ostos.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.