Apple Watch ei lataudu tai ei käynnisty

Toimi alla olevien ohjeiden mukaan, jos tarvitset apua tai et pysty lataamaan Apple Watchia.

Tarkista, latautuuko Apple Watch

Kun liität Apple Watchin latauskaapeliin ja virtalähteeseen, näyttöön pitäisi ilmestyä vihreä salama.

Jos kello on ladattava, näyttöön ilmestyy punainen salama. (Sinun on ehkä klikattava sivupainiketta, jotta näet kellonäkymän.) Kellon latautuessa punainen salaman kuvake muuttuu vihreäksi salaman kuvakkeeksi. Jos näyttö on tyhjä tai näet näytössä Applen magneettisen latauskaapelin kuvakkeen ja punaisen salaman kuvakkeenlataa kelloa jopa 30 minuutin ajan.

Näin saat apua

Jos Apple Watch ei lataudu tai näet kellossa viestin, jonka mukaan tämän lisälaitteen lataamista ei tueta, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että liität Applen magneettisen latauskaapelin kokonaan USB-virtalähteeseen ja sitten virtalähteen kokonaan pistorasiaan.
  2. Varmista, että käytät Applen magneettista latauskaapelia ja Apple Watchin mukana toimitettua USB-virtalähdettä.
  3. Poista mahdolliset muovikalvot kokonaan laturin molemmilta puolilta.
  4. Varmista, että Apple Watchin tausta ja magneettinen laturi ovat puhtaat.
  5. Aseta Apple Watchin tausta laturin päälle. Laturin magneetit kohdistavat Apple Watchin oikeaan kohtaan, ja kellotaulussa pitäisi näkyä vihreä salaman kuvake.
  6. Jos Apple Watch ei vieläkään lataudu, pakota se käynnistymään uudelleen. Tee se painamalla sivupainiketta ja Digital Crown -nuppia yhtä aikaa vähintään 10 sekunnin ajan tai kunnes Applen logo tulee näkyviin.
  7. Kokeile toista Apple Watchin magneettista latauskaapelia ja toista USB-virtalähdettä. Jos Apple Watchin virta on loppunut, latauksen alkamisen jälkeen saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin vihreä salaman kuvake tulee näkyviin.

Ota meihin yhteyttä

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteys Apple-tukeen.