AirPort: 802.11n-tekniikkaa käyttävien AirPort-tukiasemien nimien ristiviittaustaulukko

Apple on parantanut kaikkien 802.11n-tekniikkaa käyttävien AirPort-tukiasemien AirPort-nimiä AirPort-työkalun versiossa 5.5.3. Alla olevassa taulukossa on 802.11n-tekniikkaa käyttävien AirPort-tukiasemien alkuperäiset ja uudet nimet.

AirPort-tukiasemien ristiviittaustaulukot 802.11n-tekniikkaa käyttäville tukiasemille

Huomautus: AirPort-työkalu 5.5.2:ssa ja sitä aiemmissa versioissa näkyvät alkuperäiset tuotenimet. AirPort-tukiasemien tukidokumentaatiossa käytetään nyt uutta nimeämiskäytäntöä.

Seuraavissa taulukoissa:

• Mallinumero on se mallinumero, joka on fyysisesti kaikissa AirPort-tukiasemissa.
  • Nimi AirPort-työkalu 5.5.3:ssa tai uudemmassa on nimi, joka näkyy, kun valitset laitteen AirPort-työkalu 5.5.3:ssa tai uudemmassa.
  • Alkuperäinen nimi AirPort-työkalussa (5.5.2 tai aiempi) on nimi, joka näkyy, kun valitset laitteen AirPort-työkalu 5.5.2:ssa tai aiemmassa.
  • Muu AirPort-nimi on tuotteen muu nimi, joka voi joskus esiintyä AppleCare-tukidokumentaatiossa.

AirPort Express -tukiasema

Mallinumero

Nimi AirPort-työkalu 5.5.3:ssa tai uudemmassa

Alkuperäinen nimi AirPort-työkalussa (5.5.2 tai aiempi)

Muu AirPort-nimi

A1234

AirPort Express 802.11n (1. sukupolvi)

AirPort Express, jossa 802.11n

AirPort Express (802.11n)

AirPort Extreme -tukiasema

Mallinumero

Nimi AirPort-työkalu 5.5.3:ssa tai uudemmassa

Alkuperäinen nimi AirPort-työkalussa (5.5.2 tai aiempi)

Muu AirPort-nimi

A1143

AirPort Extreme 802.11n (1. sukupolvi)

AirPort Extreme 802.11n (Fast Ethernet)

AirPort Extreme (802.11n)

A1143

AirPort Extreme 802.11n (2. sukupolvi)

AirPort Extreme 802.11n (Gigabit Ethernet)

AirPort Extreme (Gigabit)

A1301

AirPort Extreme 802.11n (3. sukupolvi)

AirPort Extreme (samanaikainen kaksitaajuustoiminto)

AirPort Extreme (alkuvuosi 2009)

A1354

AirPort Extreme 802.11n (4. sukupolvi)

AirPort Extreme (samanaikainen kaksitaajuustoiminto II)

AirPort Extreme (loppuvuosi 2009)

Time Capsule

Mallinumero

Nimi AirPort-työkalu 5.5.3:ssa tai uudemmassa

Alkuperäinen nimi AirPort-työkalussa (5.5.2 tai aiempi)

Muu AirPort-nimi

A1254

Time Capsule 802.11n (1. sukupolvi)

Time Capsule

Time Capsule

A1302

Time Capsule 802.11n (2. sukupolvi)

Time Capsule (samanaikainen kaksitaajuustoiminto)

Time Capsule (alkuvuosi 2009)

A1355

Time Capsule 802.11n (3. sukupolvi)

Time Capsule (samanaikainen kaksitaajuustoiminto II)

Time Capsule (loppuvuosi 2009)

Lisätietoja

AirPort-tukiasemien tekniset tiedot ovat AirPort-tukiasemien teknisissä tiedoissa.