Keynoten käyttäminen Apple Watchin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Apple Watchilla voi hallita Keynote-esitystä.

Esitys iPhonessa

Aloittaminen

Vaatimukset:

• Apple Watch ja iPhone, joista on tehty pari.
  • Keynoten iOS-versio 2.5.3 tai uudempi iPhonessa. Avaa Keynoten iOS-versio 2.5.3 tai uudempi iPhonessa vähintään kerran, ennen kuin käytät Keynotea Apple Watchissa.
  • Keynote Apple Watchissa. Asenna Keynoten uusin versio käyttämällä Apple Watch -ohjelmaa iPhonessa. Varmista ohjelman asennuksen onnistuminen avaamalla Apple Watch -ohjelma iPhonessa ja napauttamalla sitten Oma Apple Watch > Keynote > Näytä ohjelma Apple Watchissa.

Keynote toimii parhaiten seuraavilla asetuksilla:

1. Avaa Asetukset-ohjelma Apple Watchin Koti-valikosta.
  2. Napauta Yleiset > Herätä näyttö.
  3. Laita Herätä näyttö, kun nostat rannetta -asetus päälle.
  4. Valitse Jatka:-kohdasta Edellinen toiminto.

Voit tarkistaa asetukset myös iPhonesta:

1. Avaa Apple Watch ‑ohjelma iPhonessa ja napauta Oma Apple Watch ‑välilehteä.
  2. Napauta Yleiset > Herätä näyttö.
  3. Laita Ranteen nosto aktivoi näytön -asetus päälle.
  4. Valitse Nostaessasi rannetta -kohdasta Jatka viimeisintä toimintoa.

Keynote-esityksen hallinta Apple Watchista käsin

Apple Watchilla voi hallita iPhonessa olevaa esitystä seuraavin edellytyksin:

• iPhone on liitetty ulkoiseen näyttöön sovittimella tai AirPlaylla.
  • Esityslaitteesta (kuten Macista tai iPadista) ei ole tehty paria Keynoten iOS-version kanssa iPhonessa.
  • Esitys on auki tai se toistuu jo Keynoten iOS-versiossa iPhonessa.

Voit myös käyttää Apple Watchia muussa laitteessa (esimerkiksi Macissa) olevien esitysten hallintaan seuraavin edellytyksin:

• Keynoten iOS-versiossa on auki Keynote Remote -näyttö.
  • Esityslaitteesta (kuten Macista tai iPadista) on tehty pari Keynoten iOS-version kanssa iPhonessa, iPhonea ei ole liitetty ulkoiseen näyttöön sovittimella tai AirPlaylla ja Keynoten iOS-versiossa ei ole esitystä auki tai toistettavana iPhonessa.

Lue, miten voit tehdä esityslaitteesta parin Keynoten iOS-version kanssa iPhonessa.

Esityksen toistaminen tai siirtyminen seuraavaan diaan tai koonnokseen

Kun Keynote-esityksesi on valmis, avaa Keynote-ohjelma Apple Watchissa:

• Jos diaesitys täytyy aloittaa, näkyvissä on Toista-painike Toista-painike. Aloita esitys napauttamalla Toista.
  • Kun diaesitystä toistetaan, Seuraava-painike Seuraava-painike on näkyvissä. Voit siirtyä seuraavaan diaan tai koonnokseen napauttamalla Seuraava.

Palaaminen takaisin tai poistuminen esityksestä

Paina näyttöä napakasti, niin näet seuraavat vaihtoehdot:

• Voit palata edelliseen diaan tai nollata nykyisen dian koonnokset napauttamalla Takaisin-painiketta Takaisin-painike.
  • Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla Poistu-painiketta Poistu-painike.

Jos valitset Takaisin,   ja Seuraava näkyvät Apple Watchissa, kunnes lopetat Keynote-esityksen tai kunnes Apple Watch menee nukkumaan.