Apple-huoltokokeiden tekeminen Pearson VUE -sivustossa

Apple-huoltosertifiointikokeet ovat saatavilla Pearson VUE -sivustosta.

Toimi seuraavasti, jos haluat tehdä Apple-huoltosertifiointikokeen:

1. Luo Tech ID, jos sinulla ei ole sitä.
  2. Siirry Pearson VUE -sivustoon osoitteeseen www.pearsonvue.com/apple.
  3. Napsauta sivun AppleCare-osiossa olevaa "Purchase an exam" (Osta koe) -painiketta.
  4. Kirjaudu Pearson VUE -tilillesi.
    Jos sinulla ei ole Pearson VUE -tiliä, napsauta linkkiä ja luo Web-tili ja toimi sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Anna kelvollinen sähköpostiosoite. Siihen lähetetään yhden työpäivän kuluessa sähköpostiviesti, jossa on tilin asetusten viimeistelyohjeet. Jos et saa vastausta, ota yhteyttä Pearson VUE:hen.
  5. Jos huoltokumppanilla on voimassa oleva Apple-huoltosopimus, kumppanin työntekijät ovat oikeutettuja maksuttomaan, henkilökohtaiseen käyttökoodiin. Pyydä henkilökohtaista käyttökoodia kanavapalvelutuelta GSX (Global Service Exchange) -palvelun kautta, ennen kuin jatkat.
  6. Jos sinulla on oma käyttökoodi, napsauta kysymyksen "Do you have a private access code?" (Onko sinulla oma käyttökoodi?) vieressä olevaa plusmerkkiä (+). Napsauta muussa tapauksessa "View Exams" (Näytä kokeet) -painiketta.
  7. Valitse koe, jonka haluat tehdä, ja valitse sitten kieli ja osta koe näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  8. Ostamasi kokeet näkyvät Pearson VUE -kotisivun "Purchased Exams" (Ostetut kokeet) -osiossa. Voit tehdä kokeet tästä osiosta. Kun olet tehnyt kokeen, voit tulostaa tulokset tai tarkastella niitä milloin tahansa kirjautumalla Pearson VUE -tilillesi.

Kun olet ostanut kokeen, sinulla on 48 tuntia aikaa tehdä se. Jos et tee koetta siihen mennessä, se ei ole enää käytettävissäsi, ellet osta sitä uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.