Pearson VUE:n järjestämien Applen huoltokokeiden suorittaminen

Applen huoltosertifiointien kokeita voi suorittaa Pearson VUE:n sivustossa.

Voit suorittaa Applen huoltosertifiointien kokeita seuraavasti:

1. Luo Tech ID, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
  2. Siirry Pearson VUE:n sivustoon osoitteessa www.pearsonvue.com/apple.
  3. Klikkaa sivun AppleCare-osion Purchase an exam -painiketta.
  4. Kirjaudu sisään Pearson VUE -tililläsi.
    Jos sinulla ei ole Pearson VUE -tiliä, luo verkkotili klikkaamalla linkkiä ja toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.Anna kelvollinen sähköpostiosoite, sillä saat tähän osoitteeseen yhden työpäivän kuluessa vastauksen, joka sisältää ohjeet tilin luomisen viimeistelyyn. Jos et saa vastausta, ota yhteyttä Pearson VUE:hen.
  5. Jos sinulla on henkilökohtainen käyttökoodi, klikkaa plusmerkkiä (+) Do you have a private access code? -kysymyksen vieressä. Klikkaa muussa tapauksessa View Exams -painiketta.
  6. Klikkaa haluamaasi koetta. Valitse sitten haluamasi kieli ja osta koe näytön ohjeiden mukaisesti.
  7. Ostamasi kokeet näytetään Pearson VUE -aloitussivun Purchased Exams -kohdassa. Voit suorittaa kokeita siellä.Kun suoritat kokeen, voit tulostaa sen tuloksen tai tarkastella tulostasi milloin tahansa kirjautumalla Pearson VUE -tiliisi.

Kun ostat kokeen, sinulla on 48 tuntia aikaa suorittaa se.Jos et suorita koetta tässä ajassa, sinun täytyy ostaa se uudelleen, jos haluat suorittaa sen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.