Exchange-laitetunnuksen selvittäminen

Jos tarvitset apua iPhonen, iPadin tai iPod touchin käytössä, sinun pitää ehkä antaa Exchange-laitetunnuksesi Exchange-ylläpitäjälle.

Exchange-laitetunnuksen selvittäminen iOS 11:ssä ja uudemmissa

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Valitse Lisää tili.
  3. Valitse luettelosta Microsoft Exchange. Exchange-laitetunnuksesi on näytön alalaidassa.

Jos palautat laitteen tehdasasetuksiin tai siirryt käyttämään uutta laitetta, saat uuden Exchange-laitetunnuksen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.