Exchange-laitetunnuksen selvittäminen

Jos tarvitset apua iPhonen, iPadin tai iPod touchin käytössä, sinun pitää ehkä antaa Exchange-laitetunnuksesi Exchange-ylläpitäjälle.

Löydät Exchange-laitetunnuksesi seuraavasti.

Exchange-laitetunnuksen selvittäminen iOS 11:ssä ja uudemmissa

1. Napauta Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Valitse Lisää tili.
  3. Valitse luettelosta Exchange. Exchange-laitetunnuksesi on näytön alalaidassa.

Exchange-laitetunnuksen selvittäminen iOS 10.3.3:ssa ja aiemmissa

1. Napauta Asetukset > Sähköposti > Tilit.
  2. Valitse Lisää tili.
  3. Valitse luettelosta Exchange. Exchange-laitetunnuksesi on näytön alalaidassa.

Laitteen Exchange-laitetunnus pysyy ennallaan iOS:n päivitysten aikana. Jos palautat laitteen tehdasasetuksiin, Exchange-laitetunnus vaihtuu.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.