Jos olet unohtanut Apple Watchin pääsykoodin

Jos olet unohtanut Apple Watchin pääsykoodin, sinun on nollattava kello ja määritettävä sen asetukset uudelleen.

Apple Watchin nollaaminen, jos olet unohtanut pääsykoodin

1. Kytke kello laturiin ja pidä se siinä, kunnes olet suorittanut seuraavat toimet.
  2. Paina sivupainiketta, kunnes Virta pois päältä tulee näkyviin.
  3. Pidä Digital Crownia painettuna, kunnes Poista kaikki sisältö ja asetukset tulee näkyviin.
  4. Napauta Nollaa ja vahvista valinta napauttamalla uudelleen Nollaa.
  5. Odota, kunnes prosessi on suoritettu loppuun, ja ota sitten Apple Watch uudelleen käyttöön. Valitse pyydettäessä varmuuskopiosta palauttaminen.

Jos poistat kaikki sisällöt ja asetukset, Apple Watchista poistetaan kaikki mediasisällöt, tiedot ja asetukset, mutta aktivointilukitusta ei poisteta. Jos haluat poistaa aktivointilukituksen, poista ensin kellon laitepari. Ennen kellon tyhjentämistä sen sisällöstä luodaan varmuuskopio iPhoneen.

Apple Watchin nollaaminen käyttämällä pariksi liitettyä iPhonea

1. Pidä Apple Watchisi ja iPhonesi lähekkäin, kunnes olet suorittanut nämä toimet.
  2. Avaa Watch-appi iPhonessa ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  3. Napauta Yleiset > Nollaa.
  4. Napauta Poista Apple Watchin sisältö ja asetukset ja vahvista poisto napauttamalla valintaa näytön alalaidassa uudelleen. Sinun täytyy ehkä antaa Apple ID:si salasana.

5. Apple Watch (GPS + Cellular) -malleissa voit valintasi mukaan joko säilyttää tai poistaa mobiilipalvelun:
    • Jos haluat muodostaa Apple Watchin ja iPhonen välille laiteparin uudelleen, säilytä mobiilipalvelu.
    • Jos et halua muodostaa Apple Watchin ja iPhonen välille laiteparia uudelleen, poista mobiilipalvelu. Jos et aio muodostaa laiteparia toiseen Apple Watchiin tai iPhoneen, sinun on ehkä otettava yhteys palveluntarjoajaasi ja peruttava mobiilipalvelun tilaus.
  6. Odota, kunnes prosessi on suoritettu loppuun, ja ota sitten Apple Watch uudelleen käyttöön. Valitse pyydettäessä varmuuskopiosta palauttaminen.