Toimi näin, jos olet unohtanut Apple Watchin pääsykoodin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit poistaa Apple Watchin pääsykoodin.

Käytä laiteparina olevaa iPhonea

Jos iPhonesi on käytettävissäsi, voit poistaa Apple Watchin pääsykoodin Apple Watch -apin avulla. Pääsykoodin poistamisen jälkeen sinun on otettava Apple Watch uudelleen käyttöön ja palautettava kello varmuuskopiosta.

1. Pidä Apple Watchisi ja iPhonesi lähekkäin, kunnes olet suorittanut nämä toimet.
  2. Avaa Apple Watch -appi ja sitten Oma Apple Watch -välilehti.
  3. Napauta Yleiset > Nollaa.
  4. Napauta Poista Apple Watchin sisältö ja asetukset ja vahvista poisto napauttamalla uudelleen. Sinun täytyy ehkä antaa Apple ID:si salasana.
    Nollausnäyttö iPhonessa
  5. Odota, kunnes prosessi on suoritettu loppuun, ja ota sitten Apple Watch uudelleen käyttöön. Valitse pyydettäessä varmuuskopiosta palauttaminen.

Apple Watchin lukittu näyttö

Käytä Apple Watchia

Jos laiteparina oleva iPhonesi ei ole käytettävissäsi, voit silti poistaa Apple Watchin pääsykoodin.

1. Pidä kello kytkettynä laturiin, kunnes olet suorittanut seuraavat toimet.
  2. Paina sivupainiketta, kunnes Virta pois tulee näkyviin.
  3. Paina Virta pois -liukusäädintä napakasti ja nosta sitten sormesi.
  4. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.
  5. Odota, kunnes prosessi on suoritettu loppuun, ja ota sitten Apple Watch uudelleen käyttöön. Valitse pyydettäessä varmuuskopiosta palauttaminen.