OS X Server 4.1

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Server 4.1 -päivityksen sisältämistä muutoksista.

Asennusohje

Tämä ohjelmisto päivittää OS X Server 4.0–4.0.3:n ja vaatii OS X Yosemite 10.10.3:n.

OS X Server 4.1 on saatavilla Mac App Storesta. Jos tietokoneeseen on asennettu OS X Server (Yosemite), päivitys näkyy Päivitykset-paneelissa. Asenna päivitys osoittamalla Päivitä-painiketta. Palveluiden keskeytymisen estämiseksi Server-päivitykset eivät asennu automaattisesti. Tämä pätee, vaikka muut päivitykset olisi määritetty asentumaan automaattisesti Mac App Storesta.

Asennuksen aikana saattaa näkyä Server-ohjelman korvaus havaittu -viesti, mikä on normaalia. Kaikki Serverin asetukset ja tiedot säilyvät päivityksen aikana.

Kun asennus on valmis, viimeistele aiemmin määritettyjen palveluiden käyttöönotto avaamalla Server-ohjelma.

Päivityksen sisältämät muutokset

Server 4.1 parantaa OS X Serverin yleistä toimintavakautta ja sisältää myös seuraavat parannukset:

• Tuki OS X Yosemite 10.10.3:lle.
  • Profiilinhallintaan on lisätty tuki iOS 8.3:n uusille ominaisuuksille, mobiililaitteen hallintakomennoille ja tietosisällöille.
  • Välimuistipalvelimen asetuksiin on lisätty valinta DNS TXT -tietueiden tulostamiseen Windows-muodossa.
  • Viestit-palvelun ryhmäkäyttöominaisuuksia on parannettu.
  • Profiilinhallinnan laitehakua on parannettu.
  • Käyttäjä- ja ryhmätilit voi nyt viedä tiedostoon.
  • Time Machinen varmuuskopioiden ja palautusten luotettavuutta on parannettu.
  • Ongelma, joka saattoi saada Serverin jähmettymään päivitettäessä Profiilinhallintaa ja Wiki-palveluita, on korjattu.

Jos päivität Serverin aiemmasta versiosta, päivitä ensin tietokoneeseen OS X Yosemite. Osta sitten Server 4 ja asenna se. Lisätietoja päivittämisestä ja siirtämisestä on Applen tukisivustolla.