iPhonen, iPadin tai iPod touchin näyttö ei käänny

Lue, mitä tehdä, jos iOS-laitteesi näyttö ei käänny.

1. Varmista, että Pystysuunnan lukitus on pois päältä. Voit tarkistaa tämän avaamalla Ohjauskeskuksen. Jos näet kuvakkeen , laita Pystysuunnan lukitus pois päältä napauttamalla kuvaketta.
  2. Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen.
  3. Avaa jokin toinen appi, kuten Safari tai Muistiinpanot. Osa apeista ja näytöistä tukee vain pysty- tai vaakatilaa.

Jos näyttö ei vieläkään käänny, ota yhteys Apple-tukeen saadaksesi apua laitteellesi:

Lisätietoja

• Jos käytössäsi on iPhone Plus ja haluat Koti-valikon kääntyvän, valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus ja aseta näytön zoomauksen tilaksi normaali.
  • Jos sinulla on sivukytkimellä varustettu iPad, voit käyttää sivukytkintä näytönkäännön lukitukseen tai mykistykseen. Valitse Asetukset > Yleiset. Valitse haluamasi vaihtoehto Käyttämällä sivukytkintä -kohdasta. Lue, miten voit tunnistaa iPad-mallisi.
Julkaisupäivämäärä:Tue Apr 17 09:45:04 GMT 2018