Videot eivät näy laitteissasi iMovie Theaterissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä pitää tehdä, jos iMovie-videot eivät näy iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa.

Kun jaat videon iMovie Theaterissa, se lähetetään iCloudiin, jotta voit katsoa sen Apple-laitteissa, joihin olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Jos olet ottanut iCloud Driven käyttöön vain yhdessä laitteessa:

• iMovie Theater saattaa näyttää tyhjältä joissakin laitteissa.
  • Jotkin sisällöt saattavat näyttää puuttuvan joissakin laitteissa.
  • iMovie Theateriin jakamasi uudet sisällöt eivät ehkä näy kaikissa laitteissa.

Toimimalla tässä artikkelissa annettujen ohjeiden mukaan voit määrittää iPhonen, iPadin, iPod touchin asetukset tai määrittää Macin asetukset iMovie Theater -sisältöjen katselua varten.

Käyttöönotto iOS-laitteessa

Määritä iOS-laitteen asetukset jaettujen iMovie Theater -sisältöjen katselua varten seuraavasti:

1. Päivitä laite iOS:n uusimpaan versioon.
  2. Päivitä iMovie versioon 2.1 tai uudempaan. Voit etsiä päivityksiä ohjelmiin avaamalla App Storen ja napauttamalla Päivitykset.
  3. Laita iCloud Drive päälle.

Käyttöönotto Macissa

Määritä Macin asetukset jaettujen iMovie Theater -sisältöjen katselua varten seuraavasti:

1. Päivitä Mac OS X Yosemiteen tai uudempaan.
  2. Päivitä iMovie Macissa versioon 10.0.6 tai uudempaan.
  3. Laita iCloud Drive päälle.