Videot eivät näy laitteissasi iMovie Theaterissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä pitää tehdä, jos iMovie-videot eivät näy iOS-laitteissasi, Mac-tietokoneissasi tai Apple TV:ssäsi iMovie Theaterissa.

Kun jaat videon iMovie Theaterissa, se lähetetään iCloudiin, jotta voit katsoa sen Apple-laitteissa, joihin olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Jos olet ottanut iCloud Driven käyttöön vain yhdessä laitteessa:

• iMovie Theater saattaa näyttää tyhjältä joissakin laitteissa.
  • Jotkin sisällöt saattavat näyttää puuttuvan joissakin laitteissa.
  • iMovie Theateriin jakamasi uudet sisällöt eivät ehkä näy kaikissa laitteissa.

Toimimalla tässä artikkelissa annettujen ohjeiden mukaan voit määrittää laitteiden asetukset iMovie Theater -sisältöjen katselua varten.

Käyttöönotto iOS-laitteessa

Voit määrittää iOS-laitteen asetukset jaettujen iMovie Theater -sisältöjen katselua varten seuraavasti:

1. Päivitä laite iOS:n uusimpaan versioon.
  2. Päivitä iMovie versioon 2.1 tai uudempaan. Voit etsiä päivityksiä ohjelmiin avaamalla App Storen ja napauttamalla Päivitykset.
  3. Laita iCloud Drive päälle.

Käyttöönotto Macissa

Voit määrittää Macin asetukset jaettujen iMovie Theater -sisältöjen katselua varten seuraavasti:

1. Päivitä Mac OS X Yosemiteen tai uudempaan.
  2. Päivitä iMovie Macissa versioon 10.0.6 tai uudempaan.
  3. Laita iCloud Drive päälle.

Käyttöönotto Apple TV:ssä

Jos sinulla on Apple TV, voit katsella laitteistasi iCloudilla jakamiasi sisältöjä iMovie Theaterilla. Apple TV näyttää iMovie Theater -sisällön automaattisesti, kun valitset Koti-valikosta iMovie Theaterin.

Voit katsella jaettuja iMovie Theater -sisältöjä Apple TV 4K:ssa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi) seuraavasti:

1. Asenna iMovie Theater -appi App Storesta Apple TV:seen.
  2. Avaa appi Koti-valikosta ja kirjaudu muissa laitteissa käyttämälläsi Apple ID:llä iCloudiin.

Voit katsella jaettuja iMovie Theater -sisältöjä Apple TV:ssä (2. tai 3. sukupolvi) seuraavasti:

1. Varmista, että iMovie Theater -asetus on otettu käyttöön kohdassa Asetukset > Päävalikko.
  2. Valitse iMovie Theater -appi Koti-valikosta ja kirjaudu muissa laitteissa käyttämälläsi Apple ID:llä iCloudiin.

iMovie Theateriin jakamiesi elokuvien määrästä riippuen saatat nähdä viestin, jonka mukaan Apple TV ei pysty muodostamaan yhteyttä iMovie Theateriin. Yritä poistaa joitakin elokuvia iCloudista käyttämällä MaciaiPhonea tai iPadia. Kun poistat elokuvan tai trailerin iCloudista, se jää iMovie Theaterissa laitteeseen, jota käytit elokuvien poistamiseen.