Boot Camp 5.1:n turvallisuussisältö

Tässä asiakirjassa kerrotaan Boot Camp 5.1:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tuen tiedostohauista.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Boot Camp 5.1

• Boot Camp

Saatavuus: Macit, joissa on Boot Camp 5.

Vaikutus: Vääränmuotoisen suoritettavan tiedoston lataaminen saattoi aiheuttaa ydinmuistin vioittumisen.

Kuvaus: AppleMNT.sys-ohjaimen tavassa jäsentää Portable Executable -tiedostoja oli rajojen tarkistamisongelma. Jos vääränmuotoisella otsakkeella varustettu Portable Executable -tiedosto ladattiin, Boot Camp -ohjain saattoi vioittaa ydinmuistia. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-1253: 360 Security Centerin MJ0011

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.