Keynoten iCloud-version käyttäminen Internet Explorerin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan Keynote-esitysten toistamiseen liittyvistä rajoituksista Internet Explorer 11:ssä tai sitä uudemmassa versiossa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Jos käytät Internet Exploreria, seuraavia ongelmia saattaa esiintyä toistaessasi Keynote-esitystä:

• Joitakin 3D-siirroksia ei tueta Internet Explorerissa, ja ne saattavat näkyä häivytyksenä.
  • Esitys ei toistu automaattisesti koko näytön tilassa. (Voit siirtyä koko näytön tilaan manuaalisesti painamalla F11-näppäintä.)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.