Apple TV:n sarjanumeron sijainti

Saatat tarvita sarjanumeroa, kun rekisteröit Apple TV:n tai pyydät tukea.

Tietoja-näytössä olevan sarjanumeron tarkistaminen

Voit tarkistaa Apple TV:n sarjanumeron valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja. Näet myös Siri Remoten tai Apple TV Remoten* sarjanumeron valitsemalla Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin.

Jos et löytänyt tarvitsemaasi numeroa, etsi se laitteesta tai pakkauksesta.

Heijastavan sarjanumeron tarkistaminen Apple TV:n pohjasta

Koska laitteen pohjassa oleva sarjanumero on heijastava, käytä sen lukemiseen valoa.

Sarjanumeron etsiminen Apple ID:n avulla

Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, johon on kirjauduttu Apple ID:llä, Asetukset > [nimesi]. Näet sarjanumeron vierittämällä alas ja napauttamalla Apple TV:tä.

Jos sinulla ei ole iPhonea, iPadia tai iPod touchia, jota käytät Apple TV:n kanssa, voit etsiä Apple TV:si sarjanumeron siirtymällä tietokoneellasi Apple ID -tilisivullesi.

1. Siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID:llä, jota käytät Apple TV:n kanssa.
  2. Vieritä alas kohtaan Laitteet.
  3. Valitse Apple TV:si.

Pakkauksessa olevan sarjanumeron tarkistaminen

Jos laitteen alkuperäinen pakkaus on tallessa, näet sarjanumeron viivakoodissa.

Lisätietoja

Tarkista sarjanumero muista Apple-tuotteista.

*Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV:ssä (4. sukupolvi) on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.