Apple TV:n sarjanumeron sijainti

Saatat tarvita sarjanumeroa, kun rekisteröit Apple TV:n tai pyydät tukea.

Tarkista Asetuksista

Tarkista Apple TV:n pohja

Tarkista Apple ID:llä

Tarkista pakkaus

Tarkista Asetuksista

Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja. Näet myös Siri Remoten tai Apple TV Remoten* sarjanumeron valitsemalla Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin.

Sarjanumero näkyy Apple TV:n Tietoja-näytön yläosassa

Tarkista Apple TV:n pohja

Koska laitteen pohjassa oleva sarjanumero on heijastava, käytä sen lukemiseen valoa.

Sarjanumero näkyy Apple TV:n pohjassa

Tarkista Apple ID:llä

Kirjaudu sisään Apple ID:llä iPhonessa tai iPadissa ja valitse Asetukset > oma nimesi. Näet sarjanumeron vierittämällä alas ja napauttamalla Apple TV:tä.

Jos sinulla ei ole iPhonea tai iPadia, jota käytät Apple TV:n kanssa, voit tarkistaa Apple TV:n sarjanumeron tietokoneella Apple ID -tilisivultasi.

1. Siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID:llä, jota käytät Apple TV:n kanssa.

2. Vieritä alas kohtaan Laitteet.

3. Valitse Apple TV:si.

Tarkista pakkaus

Jos laitteen alkuperäinen pakkaus on tallessa, näet sarjanumeron viivakoodissa.

* Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV HD:ssä on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.