iPhoton tai Aperturen älykkäiden albumien näkyminen Kuvat-ohjelmassa

Kuvat näyttää iPhotosta tai Aperturesta peräisin olevia älykkäitä albumeita niiden luontikriteerien perusteella.

Kuvat-ohjelmassa on eri vaihtoehtoja älykkäiden albumien luomiseen kuin iPhotossa tai Aperturessa. Useimmat iPhotosta tai Aperturesta peräisin olevat älykkäät albumit siirtyvät Kuvat-ohjelmaan ilman muutoksia. Jos iPhotossa tai Aperturessa luomasi älykäs albumi kuitenkin käyttää ehtoja (älykkään albumin kriteereitä), joita Kuvat ei tue, älykäs albumi saattaa näyttää erilaiselta tai ei näy ollenkaan Kuvat-ohjelmassa.

Kuvat-ohjelmassa näkyvät älykkäät albumit

iPhoton tai Aperturen nykyiset albumit, jotka käyttävät yksinkertaisia ehtoja, näkyvät vastaavalla tavalla Kuvat-ohjelmassa.

Esimerkiksi älykäs iPhoto-albumi, jossa on kahdella tähdellä luokiteltuja kuvia, näkyy Kuvat-ohjelmassa älykkäänä albumina, jonka kuvissa on avainsanana "2 tähteä". Älykäs iPhoto-albumi, jossa on vähintään kahdella tähdellä luokiteltuja kuvia, näkyy Kuvat-ohjelmassa älykkäänä albumina, jonka kuvissa on avainsanana "2 tähteä", "3 tähteä", "4 tähteä" tai "5 tähteä".

Molemmissa tapauksissa älykkäässä albumissa näkyy Kuvat-ohjelmassa samat kuvat kuin iPhotossa tai Aperturessa.

Kuvat-ohjelmassa tietyin muutoksin näkyvät älykkäät albumit

Kun iPhoton tai Aperturen älykäs albumi käyttää ehtoja, joita Kuvat tukee ja joita Kuvat ei tue, Kuvat näyttää albumin käyttämällä ainoastaan tukemiaan ehtoja.

Esimerkiksi jos älykkään iPhoto-albumin ehtoina ovat "Oma arviointi on kaksi tähteä" ja "Paikka on Maui", sen nimessä lukee Kuvat-ohjelmassa "(muokattu)". Tämä älykäs albumi sisältää kuvia vain niiden tähtiluokituksen perusteella, koska Kuvat ei tue paikkaa albumin ehtona.

Älykkäät albumit, jotka eivät näy Kuvat-ohjelmassa

Jos iPhotosta tai Aperturesta peräisin oleva älykäs albumi käyttää vain ehtoja, joita Kuvat ei tue, Kuvat ei näytä sitä. Esimerkiksi vain ulkoisessa editorissa muokattuja kuvia sisältävä älykäs Aperture-albumi ei näy Kuvat-ohjelmassa.