Luottaminen manuaalisesti asennettuihin varmenneprofiileihin iOS:ssä ja iPadOS:ssä

Jos asennat iOS:ään tai iPadOS:ään varmennetietosisällön sisältävän profiilin manuaalisesti, kyseistä varmennetta ei automaattisesti pidetä luotettuna SSL:ää varten. Lue, miten voit luottaa manuaalisesti asennettuun varmenneprofiiliin.

No alt supplied for Image

Tämä artikkeli on tarkoitettu kouluissa, yrityksissä tai muissa organisaatioissa toimiville järjestelmän ylläpitäjille.

Sinun on laitettava päälle luottamus SSL:ään tai TLS:ään manuaalisesti, kun asennat sinulle sähköpostitse lähetetyn tai sivustosta ladatun profiilin.

Jos haluat laittaa päälle luottamuksen SSL:ään tai TLS:ään kyseistä varmennetta varten, valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja > Varmenteiden luottamusasetukset. Laita luottamus päälle kyseistä varmennetta varten Täysin luotetut juurivarmenteet -kohdassa.

iPhonen varmenteiden luottamusasetukset

Apple suosittelee, että varmenteet otetaan käyttöön Apple Configuratorilla tai mobiililaitteiden hallinnalla (MDM). Varmennetietosisältöihin luotetaan automaattisesti SSL:ää varten, kun asennus suoritetaan Configuratorilla, MDM:llä tai osana MDM:n rekisteröintiprosessia.