Luottaminen manuaalisesti asennettuihin varmenneprofiileihin iOS:ssä

iOS 10.3:ssa ja uudemmissa varmenteeseen ei automaattisesti luoteta SSL:ää käytettäessä, kun asennat varmennetietosisältöä sisältävän profiilin manuaalisesti.

Tämä artikkeli on tarkoitettu kouluissa, yrityksissä tai muissa organisaatioissa toimiville järjestelmän ylläpitäjille.

Sinun on laitettava luottamus SSL:ään päälle manuaalisesti, kun asennat sinulle sähköpostitse lähetetyn tai sivustosta ladatun profiilin.

Jos haluat laittaa luottamuksen SSL:ään päälle kyseistä varmennetta varten, valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja > Varmenteiden luottamusasetukset. Laita luottamus Luota täysin juurivarmenteisiin -kohdassa kyseistä varmennetta varten päälle.

Apple suosittelee, että varmenteet otetaan käyttöön Apple Configuratorilla tai mobiililaitteiden hallinnalla (MDM). Varmennetietosisältöihin luotetaan automaattisesti SSL:ää varten, kun asennus suoritetaan Configuratorilla, MDM:llä tai osana MDM:n rekisteröintiprosessia.