Jos Macin tuulettimet pyörivät täydellä nopeudella tietokoneen käynnistyessä

Kun Mac on kytketty verkkovirtaan ja käynnistetty, tuulettimet saattavat pitää kovaa ääntä ja näyttää toimivan täydellä teholla.

Jos Apple T2 -sirun sisältävissä Mac-tietokoneissa virtapainiketta painetaan suunnilleen samaan aikaan virtajohdon kytkemisen kanssa, Mac saattaa siirtyä tilaan, jossa tuulettimet pyörivät täydellä nopeudella. Macin sammuttaminen ja käynnistäminen uudelleen ei ehkä korjaa ongelmaa.

Korjaa ongelma nollaamalla järjestelmänhallintayksikkö (SMC). Macin pitäisi nyt käynnistyä ja toimia odotetulla tavalla.

Jos tietokoneessa ei ole Apple T2 -sirua ja tuulettimista kuuluu yhä ääntä, seuraavien artikkelien tiedoista saattaa olla apua: