Tietoja OS X Mavericks 10.9.2 -päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mavericks 10.9.2 -päivityksestä

OS X Mavericks 10.9.2 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys.
  5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Ota huomioon, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan ohjelmistopäivitystoiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tuen tiedostohauista

Tietoja päivityksestä – ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Järjestelmäasetusten painikkeet saattavat lakata vastaamasta

OS X Mavericks 10.9.2 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille. Siinä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan. Päivityksen sisältö:

• lisää mahdollisuuden soittaa ja vastaanottaa FaceTime-äänipuheluita
  • lisää odottavan puhelun tuen FaceTime-ääni- ja -videopuheluihin
  • lisää mahdollisuuden estää yksittäisten käyttäjien lähettämät iMessage-viestit
  • sisältää yleisiä parannuksia Mailin vakauteen ja yhteensopivuuteen
  • parantaa lukemattomien viestien määrän tarkkuutta Mailissa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi joidenkin palveluntarjoajien viestit eivät tulleet perille Mailissa
  • parantaa automaattisen täytön yhteensopivuutta Safarissa
  • korjaa ongelman, joka aiheutti äänen vääristymistä joissakin Maceissa
  • parantaa luotettavuutta yhdistettäessä tiedostopalvelimeen SMB2-protokollalla
  • korjaa ongelman, joka aiheutti VPN-yhteyden katkeamisen
  • parantaa VoiceOver-selausta Mailissa ja Finderissa
  • parantaa VoiceOverin luotettavuutta verkkosivustoja selattaessa
  • parantaa yhteensopivuutta Gmailin arkistopostilaatikoiden kanssa
  • sisältää parannuksia Gmailin tunnisteisiin
  • parantaa Safarin selausta ja Ohjelmiston päivityksen asentamista käytettäessä todennettua välityspalvelinta
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Mac App Store tarjosi päivityksiä ohjelmille, jotka olivat jo ajan tasalla
  • parantaa levyttömän NetBoot-palvelun luotettavuutta OS X Serverissä
  • korjaa joidenkin HandyTech-näyttöjen pistekirjoitusohjainten tuen
  • ratkaisee joissakin järjestelmissä esiintyneen ongelman turvallisen käynnistyksen käytössä
  • parantaa ExpressCard-yhteensopivuutta joissakin vuoden 2010 MacBook Pro -malleissa
  • ratkaisee ongelman, joka esti tulostamisen Windows XP:stä jaettuihin tulostimiin
  • korjaa avainnippuun liittyvän ongelman, joka aiheutti toistuvia pyyntöjä avata Paikalliset kohteet -avainnippu
  • korjaa ongelman, joka esti joidenkin järjestelmäasetuspaneelien avautumisen
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi siirtyminen ei onnistunut käyttöönottoapurissa
  • korjaa SSL-yhteyden tarkistuksessa esiintyneen ongelman.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai alueilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.