Tietoja Apple TV 7.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Apple TV 7.1:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Apple TV 7.1

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (3. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä saattoi pystyä kaappaamaan SSL/TLS-yhteyksiä.

Kuvaus: Secure Transport hyväksyi täysvahvuisia RSA-salausohjelmistoja käyttävissä yhteyksissä lyhyitä tilapäisiä RSA-avaimia, joita yleensä käytetään vain USA:n aiempien vientirajoitusten mukaisissa RSA-salausohjelmistoissa. Ongelma (josta käytetään myös nimitystä FREAK) koski vain yhteyksiä palvelimiin, jotka tukevat vientirajoitusten mukaisia RSA-salausohjelmistoja. Se on ratkaistu poistamalla tilapäisten RSA-avainten tuki.

CVE-ID

CVE-2015-1067: Inrian (Pariisi) Prosecco-tiimin Benjamin Beurdouche, Karthikeyan Bhargavan, Antoine Delignat-Lavaud, Alfredo Pironti ja Jean Karim Zinzindohoue

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (3. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: IOSurfacen tavassa käsitellä sarjoitettuja objekteja oli tyyppisekaannusongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tyypin tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2015-1061: Google Project Zeron Ian Beer

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (3. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä luomaan kansioita luotettuihin sijainteihin tiedostojärjestelmässä.

Kuvaus: Kehittäjän levyn näkyviin tuonnin logiikassa oli ongelma, jonka vuoksi virheellisiä levytiedostokansioita ei poistettu. Ongelma on ratkaistu parantamalla virheiden käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2015-1062: TaiG Jailbreak Team

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.