Apple-asiakasnumeron, DEP-jälleenmyyjätunnuksen ja DEP-asiakastunnuksen selvittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää numerosi tai tunnuksesi ja milloin sitä käytetään Apple Business Managerin tai Apple School Managerin kanssa.

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmän ylläpitäjille. Jos tarvitset tukea, ota selvää, miten voit ottaa yhteyttä Appleen.

Kun lisäät Apple-asiakasnumeron tai DEP-jälleenmyyjätunnuksen Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin, voit ottaa laitteet käyttöön ja ostaa appeja ja kirjoja erinä.

Apple-asiakasnumeron tai DEP-jälleenmyyjätunnuksen selvittäminen

Lue, miten voit selvittää numerosi tai tunnuksesi, kun ostat laitteita Applelta tai osallistuvalta Applen valtuuttamalta jälleenmyyjältä.

Applelta ostetut tuotteet

Kun ostat tuotteita Applelta, määritämme organisaatiollesi Apple-asiakasnumeron. Jos et tiedä Apple-asiakasnumeroa, ota yhteyttä organisaatiosi talousosastoon tai Applen myyntiosastoon.

Jos ostat Apple-laitteita Apple Storesta, tiedustele Apple-asiakasnumeroasi yritystiimiltä.

Applen valtuuttamalta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta ostetut tuotteet

1. Ota yhteyttä Applen valtuuttamaan jälleenmyyjään tai matkapuhelinoperaattoriin.
  2. Varmista, että se tukee Apple Business Managerin tai Apple School Managerin laiterekisteröintitoimintoa.
  3. Pyydä siltä DEP-jälleenmyyjätunnus.

Jos se ei tue näitä ohjelmia, pyydä sitä ottamaan yhteyttä jakelijaansa tai Applen tilitiimiin laitteidesi rekisteröintiä varten.

DEP-asiakastunnuksen selvittäminen

Jos ostat laitteita Applen valtuuttamalta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta, sinun on annettava myös DEP-asiakastunnuksesi jälleenmyyjälle tai operaattorille. Näin löydät sen:

1. Kirjaudu Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Rekisteröintitiedot.
  3. Etsi DEP-asiakastunnuksesi Rekisteröintitiedot-ruudusta.

Numeron tai tunnuksen käyttäminen Apple Business Managerin tai Apple School Managerin kanssa

Kun organisaatiosi on hyväksytty Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin, voit lisätä laitteiden toimittajia antamalla Apple-asiakasnumerosi tai jälleenmyyjän tai operaattorin DEP-jälleenmyyjätunnuksen:*

1. Kirjaudu Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Laitteen hallinta-asetukset.
  3. Klikkaa Asiakasnumerot-kohdan vierestä Muokkaa.
  4. Syötä numero tai tunnus.
  5. Klikkaa Käytä.

Jos annat DEP-jälleenmyyjätunnuksen, sinun on myös annettava jälleenmyyjälle tai operaattorille DEP-asiakastunnuksesi. Löydät DEP-asiakastunnuksesi Rekisteröintitiedot-ruudusta.

* Jos edustat suurta organisaatiota, kuten koulupiiriä, sinulla saattaa olla useita Apple-asiakasnumeroita tai DEP-jälleenmyyjätunnuksia. Voit lisätä useita Apple-asiakasnumeroita tai DEP-jälleenmyyjätunnuksia rekisteröintivaiheessa tai milloin tahansa sen jälkeen.