Apple-asiakasnumeroiden sekä laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjä- ja asiakastunnusten selvittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää numerosi tai tunnuksesi ja milloin sitä käytetään Apple Business Managerin tai Apple School Managerin kanssa.

Apple-asiakasnumeron tai laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjätunnuksen selvittäminen

Lue, miten voit selvittää numerosi tai tunnuksesi, kun ostat laitteita Applelta tai ohjelmaan osallistuvalta Applen valtuuttamalta jälleenmyyjältä.

Applelta ostetut tuotteet

Kun ostat Applelta, me määritämme organisaatiollesi Apple-asiakasnumeron. Jos et tiedä Apple-asiakasnumeroa, ota yhteys talousosastoonne tai Applen myyntiosastoon.

Jos ostat laitteita Apple Storesta, tiedustele Apple-asiakasnumeroasi yritystiimiltä.

Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta ostetut tuotteet

Ota yhteys Applen valtuutettuun jälleenmyyjään tai matkapuhelinoperaattoriin. Varmista, että he tukevat Apple Business Managerin tai Apple School Managerin laiteenrekisteröintiohjelmaa, ja tiedustele sitten heidän laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjätunnustaan. Jos he eivät tue näitä ohjelmia, pyydä heitä ottamaan yhteys jakelijaansa tai Applen tilitiimiin laitteidesi rekisteröintiä varten.

Mitä rekisteröintiin vaaditaan

Kun organisaatiosi rekisteröityy Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, Apple lähettää sähköpostiviestin, kun rekisteröinti on hyväksytty. Voit tämän jälkeen lisätä laitteiden toimittajat antamalla Apple-asiakasnumerosi tai jälleenmyyjän tai operaattorin laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjätunnuksen:*

1. Kirjaudu Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Laiteostot.
  3. Klikkaa Apple-asiakasnumeroiden tai laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjätunnusten vierestä Lisää.
  4. Syötä numero tai tunnus.
  5. Klikkaa Tallenna.

Tältä sivulta löydät myös laitteenrekisteröintiohjelman asiakastunnuksesi. Jos annat laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjätunnuksen, sinun on annettava jälleenmyyjälle tai operaattorille myös asiakastunnuksesi.

* Jos edustat suurta organisaatiota, kuten koulupiiriä, sinulla saattaa olla useita Apple-asiakasnumeroita tai laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjätunnuksia. Voit lisätä useita Apple-asiakasnumeroita tai laitteenrekisteröintiohjelman jälleenmyyjätunnuksia rekisteröintivaiheessa tai milloin tahansa sen jälkeen.