Apple-asiakasnumeroiden, jälleenmyyjätunnusten ja organisaatiotunnusten selvittäminen

Lue, miten voit selvittää numerosi tai tunnuksesi ja milloin niitä käytetään Apple School Managerissa, Apple Business Managerissa tai Apple Business Essentialsissa.

Kun lisäät Apple-asiakasnumeron tai jälleenmyyjätunnuksen Apple School Manageriin, Apple Business Manageriin tai Apple Business Essentialsiin, voit ottaa laitteita käyttöön ja ostaa appeja ja kirjoja erinä.

Organisaatiotunnuksen selvittäminen

Kun organisaatiosi on hyväksytty Apple School Managerin, Apple Business Managerin tai Apple Business Essentialsin käyttäjäksi, voit selvittää organisaatiotunnuksesi. Jos ostat laitteita Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta, sinun on annettava jälleenmyyjälle tai operaattorille organisaatiotunnuksesi. Voit selvittää organisaatiotunnuksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Apple School Manageriin, Apple Business Manageriin tai Apple Business Essentialsiin.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosasta, klikkaa Asetukset ja klikkaa sitten Rekisteröintitiedot.

3. Etsi organisaatiotunnuksesi Enrollment Information (Rekisteröintitiedot) -ruudusta.

Apple-asiakasnumeron tai jälleenmyyjätunnuksen hankkiminen

Voit hankkia Apple-asiakasnumeron tai jälleenmyyjätunnuksen riippumatta siitä, ostatko laitteesi Applelta vai ohjelmaan osallistuvalta Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Applelta ostetut tuotteet

Kun ostat tuotteita Applelta, organisaatiollesi määritetään Apple-asiakasnumero. Jos et tiedä Apple-asiakasnumeroa, ota yhteyttä organisaatiosi talousosastoon tai Applen myyntiosastoon.

Jos ostat Apple-laitteita Apple Storesta, tiedustele Apple-asiakasnumeroasi yritystiimiltä.

Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta ostetut tuotteet

Jos ostat tuotteita Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta, saat jälleenmyyjätunnuksesi jälleenmyyjältä tai operaattorilta. Voit selvittää jälleenmyyjätunnuksesi seuraavasti:

1. Ota yhteyttä Applen valtuutettuun jälleenmyyjään tai matkapuhelinoperaattoriin.

2. Varmista, että jälleenmyyjä tai operaattori tukee Apple School Managerin, Apple Business Managerin tai Apple Business Essentialsin automaattista laiterekisteröintiä.

3. Pyydä jälleenmyyjältä tai operaattorilta sen jälleenmyyjätunnus.

4. Ilmoita jälleenmyyjälle tai operaattorille oma organisaatiotunnuksesi.

Jos jälleenmyyjä tai operaattori ei tue näitä ohjelmia, pyydä sitä ottamaan yhteyttä jakelijaansa tai Applen tilitiimiin. Jos jälleenmyyjä tai operaattori päättää osallistua ohjelmaan, se aloittaa automaattisen laiterekisteröinnin tukemisen yhteistyössä jakelijansa tai Applen kanssa.

Apple-asiakasnumeron tai jälleenmyyjätunnuksen lisääminen

Voit lisätä laitetoimittajia syöttämällä Apple-asiakasnumerosi tai jälleenmyyjätunnuksesi:

1. Kirjaudu Apple Business Manageriin tai Apple Business Essentialsiin.

2. Klikkaa nimeäsi vasemmasta alakulmasta, klikkaa Asetukset ja klikkaa sitten MDM-palvelinliitännät.

3. Klikkaa Customer Numbers (Asiakasnumerot) -kohdan vierestä Edit (Muokkaa).

4. Anna Apple-asiakasnumerosi tai jälleenmyyjätunnuksesi.

5. Klikkaa Apply (Käytä).

Jos edustat suurta organisaatiota, kuten koulupiiriä, sinulla saattaa olla useita Apple-asiakasnumeroita tai jälleenmyyjätunnuksia. Voit lisätä useita Apple-asiakasnumeroita tai jälleenmyyjätunnuksia rekisteröintivaiheessa tai milloin tahansa sen jälkeen.