Apple-asiakasnumeroiden, jälleenmyyjätunnusten ja organisaatiotunnusten selvittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää numerosi tai tunnuksesi ja milloin sitä käytetään Apple Business Managerin tai Apple School Managerin kanssa.

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmän ylläpitäjille. Jos tarvitset tukea, ota selvää, miten voit ottaa yhteyttä Appleen.

Kun lisäät Apple-asiakasnumeron tai jälleenmyyjätunnuksen Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin, voit ottaa laitteita käyttöön ja ostaa appeja ja kirjoja erinä.

Apple-asiakasnumeron tai jälleenmyyjätunnuksen selvittäminen

Lue, miten voit selvittää numerosi tai tunnuksesi, kun ostat laitteita Applelta tai palveluun osallistuvalta Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Applelta ostetut tuotteet

Kun ostat tuotteita Applelta, määritämme organisaatiollesi Apple-asiakasnumeron. Jos et tiedä Apple-asiakasnumeroa, ota yhteyttä organisaatiosi talousosastoon tai Applen myyntiosastoon.

Jos ostat Apple-laitteita Apple Storesta, tiedustele Apple-asiakasnumeroa yritystiimiltä.

Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta ostetut tuotteet

1. Ota yhteyttä Applen valtuutettuun jälleenmyyjään tai matkapuhelinoperaattoriin.
  2. Varmista, että se tukee Apple Business Managerin tai Apple School Managerin laiterekisteröintitoimintoa.
  3. Pyydä siltä jälleenmyyjätunnus.

Jos se ei tue näitä ohjelmia, pyydä sitä ottamaan yhteyttä jakelijaansa tai Applen tilitiimiin laitteidesi rekisteröintiä varten.

Organisaatiotunnuksen selvittäminen

Jos ostat laitteita Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai matkapuhelinoperaattorilta, sinun on annettava jälleenmyyjälle tai operaattorille myös organisaatiotunnuksesi. Näin löydät sen:

1. Kirjaudu Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Rekisteröintitiedot.
  3. Etsi organisaatiotunnuksesi Rekisteröintitiedot-ruudusta.

Numeron tai tunnuksen käyttäminen Apple Business Managerin tai Apple School Managerin kanssa

Kun organisaatiosi on hyväksytty Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin, voit lisätä laitteiden toimittajia antamalla Apple-asiakasnumerosi tai jälleenmyyjän tai operaattorin jälleenmyyjätunnuksen:*

1. Kirjaudu Apple Business Manageriin tai Apple School Manageriin.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Laitteen hallinta-asetukset.
  3. Klikkaa Asiakasnumerot-kohdan vierestä Muokkaa.
  4. Syötä numero tai tunnus.
  5. Klikkaa Käytä.

Jos annat jälleenmyyjätunnuksen, sinun on annettava jälleenmyyjälle tai operaattorille myös organisaatiotunnuksesi. Löydät organisaatiotunnuksesi Rekisteröintitiedot-ruudusta.

* Jos edustat suurta organisaatiota, kuten koulupiiriä, sinulla saattaa olla useita Apple-asiakasnumeroita tai jälleenmyyjätunnuksia. Voit lisätä useita Apple-asiakasnumeroita tai jälleenmyyjätunnuksia rekisteröintivaiheessa tai milloin tahansa sen jälkeen.