Lähdeviitteiden lisääminen Pages-dokumenttiin EndNote-liitännäisen avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit asentaa Pagesin EndNote-liitännäisen ja lisätä lähdeviitteitä sekä luoda lähdeluettelon sen avulla.

Jos haluat käyttää EndNote-liitännäistä, sinulla täytyy olla Maciisi asennettuna EndNote X6 tai uudempi. Lue, miten voit hankkia EndNoten.

Varmista ennen EndNote-liitännäisen lataamista ja asentamista, että tiedät käyttämäsi Pages-version. Voit tarkistaa Pagesin version avaamalla Pagesin ja valitsemalla Pages > Tietoja Pagesista.

Jos käytössäsi on EndNote X9.3 tai uudempi, varmista, että sinulla on asennettuna oikeat ohjelmistoversiot:

Jos käytössäsi on EndNote X9.2 tai tätä vanhempi, asenna se Pagesin EndNote-liitännäisen versio, joka toimii Pages-versiosi kanssa:

Lähdeviitteen lisääminen

1. Avaa EndNote-kirjasto.
  2. Avaa Pagesissa dokumentti, johon haluat lisätä lähdeviitteen.
  3. Valitse lainattava teksti ja valitse sitten Lisää-valikkopainike  > EndNote-lähdeviite. Jos EndNote-lähdeviite ei ole käytettävissä, valitse Dokumentti-inspektori > Dokumentti-välilehti ja varmista, että Dokumentin leipäteksti on valittuna.
  4. Etsi EndNote-lähdeviitteen hakuikkunassa haluamasi tekstin tekijää, nimeä tai vuotta.
  5. Valitse lisättävä lainaus ja esikatsele se. Jos et halua lainausta tekstiin, mutta haluat lisätä lähteen lähdeluetteloon, varmista, että valittuna on Lisää vain lähdeluetteloon. Klikkaa Lisää.

Lähdeviite lisätään, kun valittu teksti ja teos on lisätty dokumentin lopussa olevaan lähdeluetteloon.

Jos poistat jonkin lähteen ainoan lainauksen, Pages poistaa sen lähteen automaattisesti lähdeluettelosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.