Lähdeviitteiden lisääminen Pages-dokumenttiin EndNote-liitännäisen avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit asentaa Pagesin EndNote-liitännäisen ja lisätä lähdeviitteitä sekä luoda lähdeluettelon sen avulla.

Jos haluat käyttää EndNote-liitännäistä, sinulla täytyy olla Maciisi asennettuna EndNote X6 tai uudempi. Lue, miten voit hankkia EndNoten.

EndNote-liitännäisen käyttöön suositellaan Pages 6.2:ta tai uudempaa.

Lähdeviitteen lisääminen

1. Avaa EndNote-kirjasto.

2. Avaa Pagesissa dokumentti, johon haluat lisätä lähdeviitteen.

3. Valitse teksti, johon haluat lähdeviitteen, ja valitse sitten Lisää-valikkopainikeNo alt supplied for Image > EndNote-lähdeviite. Jos EndNote-lähdeviite ei ole käytettävissä, valitse Dokumentti-inspektori > Dokumentti-välilehti ja varmista, että Dokumentin leipäteksti on valittuna.

4. Etsi EndNote-lähdeviitteen hakuikkunassa haluamasi tekstin tekijää, nimeä tai vuotta.

5. Valitse lisättävä lainaus ja esikatsele se. Jos et halua lainausta tekstiin, mutta haluat lisätä lähteen lähdeluetteloon, varmista, että valittuna on Lisää vain lähdeluetteloon. Klikkaa Lisää.

Lähdeviite lisätään, kun valittu teksti ja teos on lisätty dokumentin lopussa olevaan lähdeluetteloon.

Jos poistat jonkin lähteen ainoan lainauksen, Pages poistaa sen lähteen automaattisesti lähdeluettelosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.