Keynote Remoten käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Voit hallita Keynote-esitystä iOS-laitteesta käsin Keynote Remoten avulla.

Vaatimusten selvittäminen

Keynote Remote sisältyy iOS:n Keynoteen. Jos haluat käyttää Keynote Remotea esityksesi hallintaan, tarvitset

• iOS-laitteen, jossa on Keynote for iOS 2.1 tai uudempi
  • Macin, jossa on Keynote for Mac 6.1 tai uudempi
  • etälaitteen, joka on linkitetty Maciin tai toiseen iOS-laitteeseen.

Keynote Remoten linkittäminen Maciin

Voit toistaa esityksesi Macilla ja hallita sitä etäältä iOS-laitteella.

1. Varmista, että Wi-Fi on laitettu päälle sekä Macissa että iOS-laitteessa.
  2. Avaa Macissa Keynote.
  3. Valitse valikkoriviltä Keynote > Asetukset, klikkaa Kaukosäätimet ja valitse sitten Ota käyttöön -valintaneliö.
  4. Avaa iOS-laitteessa Keynote-appi ja napauta sitten työkalupalkissa Keynote-kaukosäädin-painike. Jos Keynote-kaukosäädin-painike ei näy, napauta Esitykset tai Takaisin-painike ja sitten Keynote-kaukosäädin-painike.
  5. Jos olet muodostamassa linkin tähän Keynote Remoteen ensimmäisen kerran, napauta Jatka ja sitten Lisää laite. Jos et ole muodostamassa linkkiä tähän Keynote Remoteen ensimmäistä kertaa, napauta Laitteet ja sitten Lisää laite.
  6. Klikkaa Macissa iOS-laitteesi nimen vieressä Linkki.
  7. Varmista, että näyttöön tuleva nelinumeroinen pääsykoodi on sama Macissa ja iOS-laitteessa, ja klikkaa sitten Vahvista.

Kun olet linkittänyt iOS-laitteesi, opi käyttämään Keynote Remotea.

Keynote Remoten linkittäminen toiseen iOS-laitteeseen

Voit toistaa esityksesi yhdellä iOS-laitteella ja hallita sitä etäältä toisella.

1. Varmista, että Wi-Fi on laitettu päälle molemmissa iOS-laitteissa.
  2. Avaa esityslaitteessa Keynote-esitys.
  3. Napauta työkalupalkissa Työkalut-kuvake, napauta Salli kaukosäädin ja laita sitten Salli kaukosäätimet päälle.
  4. Avaa Keynote-appi laitteessa, jota aiot käyttää kaukosäätimenä.
  5. Napauta työkalupalkissa Keynote-kaukosäädin-painike. Jos Keynote-kaukosäädin-painike ei näy, napauta Esitykset tai Takaisin-painike ja sitten Keynote-kaukosäädin-painike.
  6. Jos olet muodostamassa linkin tähän Keynote Remoteen ensimmäisen kerran, napauta Jatka ja sitten Lisää laite. Jos et ole muodostamassa linkkiä tähän Keynote Remoteen ensimmäistä kertaa, napauta Laitteet ja sitten Lisää laite.
  7. Napauta esityslaitteessa, etälaitteen vieressä Linkki.
  8. Varmista, että näyttöön tuleva nelinumeroinen pääsykoodi on sama molemmissa iOS-laitteissa, ja klikkaa sitten Vahvista.

Kun olet linkittänyt iOS-laitteesi, opi käyttämään Keynote Remotea.

Keynote Remoten käyttäminen

Kun olet linkittänyt Keynote Remoten Maciin tai iOS-laitteeseen, voit hallita diaesitystä seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Laita Wi-Fi päälle sekä Macissa että iOS-laitteessa.*
  2. Avaa Keynote-esitys Macissa tai iOS-laitteessa.
  3. Avaa Keynote-appi Keynote Remote -laitteessa ja napauta sitten Keynote-kaukosäädin. Jos Keynote-kaukosäädin ei näy, napauta Esitykset tai Takaisin-painike ja sitten Keynote-kaukosäädin
  4. Napauta Toista ja valitse, mitä haluat tehdä:
    • Jos haluat käyttää toista asettelua, napauta Asettelu-painike ja valitse haluamasi vaihtoehto.
    • Jos haluat siirtyä seuraavaan tai edelliseen diaan, pyyhkäise jompaankumpaan suuntaan.
    • Jos haluat korostaa osan diasta tai viitata siihen esityksen aikana, napauta Korostus-painike ja valitse haluamasi vaihtoehto. Voit sulkea korostuksen napauttamalla .
    • Jos haluat lopettaa esityksen, napauta  tai pyyhkäise kahdella sormella alaspäin.

Lisätietoja

* Jos laitteiden yhteys ei säily, yhdistä molemmat laitteet Macissa ja iOS-laitteessa samaan verkkoon. Jos Wi-Fi-verkkoa ei ole käytettävissä, käytä Bluetoothia. Voit laittaa Bluetoothin päälle iOS-laitteessa avaamalla Asetukset-apin, napauttamalla Bluetooth ja laittamalla Bluetoothin päälle. Voit laittaa Bluetoothin päälle Macissa avaamalla Järjestelmäasetukset, klikkaamalla Bluetooth ja klikkaamalla Laita Bluetooth päälle.