Neljä askelta hienojen kirjojen, korttien ja kalenterien hankkimiseksi iPhotossa

Suorittamalla nämä neljä vaihetta saat jokaisella tilauskerralla hienoja kirjoja, kortteja ja kalentereita.

1. Ota hyviä kuvia

Hienot kirjat, kortit ja kalenterit lähtevät hyvistä kuvista. Kysy kameran valmistajalta lisätietoja hyvien kuvien ottamisesta.

2. Muokkaa kuvia iPhoton avulla

Kuvien muokkaaminen muiden ohjelmistovalmistajan ohjelmilla saattaa johtaa odottamattomiin tuloksiin painotilauksessa. Artikkelissa Kirjojen ja tulosteiden kuvat eroavat toisistaan on lisätietoja siitä, mitä tulostetuilta kirjoilta, korteilta ja kalentereilta voi odottaa.

3. Esikatsele tilaus

Tarkista, miltä Applelle lähetettävä tiedosto näyttää. Näin voit välttää yleiset ongelmat, kuten puuttuvat kuvat ja tekstit. Tarkista jokainen sivu varmistaaksesi, että viime hetken korjauksille ei ole tarvetta. Lue lisätietoja painotuoteprojektien esikatselusta.

4. Lähetä tilaus

Tilaus toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kun olet tyytyväinen kirjaan, korttiin tai kalenteriin, viimeistele tilaus klikkaamalla Osta-painiketta. Jos tilaukseen täytyy tehdä muutoksia, voit peruuttaa sen 30 minuutin sisällä lähettämisestä Tilauksen tila -sivulta. Lähetä sen jälkeen uusi tilaus iPhoton kautta.

Jos teet tilauksen Japanista, Singaporesta, Australiasta, Uudesta-Seelannista tai Hongkongista, sinulla on 90 minuuttia aikaa peruuttaa tilaus.