Parannetut ilmoitukset voivat herättää Macin nukkumistilasta

Vuonna 2015 ja sen jälkeen julkistetut MacBook-, MacBook Air- ja MacBook Pro -mallit voivat vastaanottaa parannettuja ilmoituksia, jolloin ne heräävät nukkumistilasta.

Alla mainitut ohjelmat ja palvelut voivat käyttää parannettuja ilmoituksia. Ilmoitukset toimivat, kun tietokone on yhteydessä internetiin ja sitä ei ole liitetty ulkoiseen näyttöön.

Viestit
Viestit-ohjelma voi herättää tietokoneesi nukkumistilasta, kun saat viestin. Tämä toiminto toimii, kun tietokoneen kansi on auki.

FaceTime
FaceTime voi herättää tietokoneesi nukkumistilasta, kun saat FaceTime-puhelun tai -videopuhelun. Tämä toiminto toimii, kun tietokoneen kansi on auki. Lue lisätietoja FaceTimen käytöstä Macissa ja iOS-laitteissa.

Yhteisöpalvelut
Facebookin, LinkedInin, Twitterin ja Sina Weibon kaltaiset yhteisöpalvelut voivat herättää tietokoneesi nukkumistilasta, kun saat niissä uusia viestejä. Nämä viestit myös näytetään. Tämä toiminto toimii, kun tietokoneen kansi on auki.

Game Center
Game Center voi herättää tietokoneesi nukkumistilasta, kun saat Game Centerin pelikutsun tai ilmoituksen siitä, että on sinun vuorosi. Tämä toiminto toimii, kun tietokoneen kansi on auki.

Etsi Macini
Etsi Macini -toiminto soittaa nukkumistilassa olevassa tietokoneessasi äänimerkin, vaikka kansi olisi suljettuna. Voit myös tarkistaa Macin sijainnin, lukita sen etäyhteyden välityksellä tai poistaa sen sisäisen kovalevyn tiedot. Lue lisätietoja Etsi Macini -toiminnosta.

Vaatimukset ja asetukset

• Ilmoitukset toimivat sekä langattomissa että langallisissa verkoissa. Ne toimivat myös koneissa, jotka on yhdistetty Thunderbolt–Ethernet-sovittimella, ja koneissa, jotka on yhdistetty Ethernet-verkkoon Apple Thunderbolt Display -näytön avulla.
  • Useimpia ilmoituksia voi hallita Järjestelmäasetusten Ilmoitukset-kohdassa. Lue, miten voit käyttää ja muokata Macin ilmoituksia.
  • Älä häiritse -ominaisuus poistaa kaikki mainitut ilmoitukset käytöstä Etsi Macini -ilmoituksia lukuun ottamatta.