Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Jos olet ostanut sisältöä iTunes Storesta ja ladannut sen iOS-laitteeseesi, voit poistaa sen.

Musiikin ja musiikkivideoiden poistaminen

Voit poistaa laitteeseesi ladattuja kappaleita, albumeita, soittolistoja ja musiikkivideoita Musiikki-apissa. Jos sisällön vieressä näkyy latauskuvake vaaleanpunainen latauskuvake, kohde on tallennettu pilveen, ei laitteeseen.

Kohteiden poistaminen Musiikki-apissa

Musiikki-apissa voit poistaa yksittäisiä kohteita.

1. Etsi Musiikki-apissa kohde, jonka haluat poistaa. Jos kohteen vieressä näkyy vaaleanpunainen latauskuvake, kohde on tallennettu pilveen, ei laitteeseen. Kun kohteet tallennetaan pilveen, ne eivät vie laitteessa tallennustilaa.
  2. Paina poistettavaa kohdetta voimakkaasti ja pidä sitä painettuna.
  3. Napauta näyttöön tulevassa valikossa Poista tai Poista kirjastosta vaaleanpunainen roskakorin kuvake.
  4. Kun näyttöön tulee vahvistuskehote, napauta Poista lataus tai Poista lataukset. Jos näet valinnan ”Poista kirjastosta”, lisäsit kohteen Apple Musicista. Napauttamalla ”Poista kirjastosta” voit poistaa kohteen kokonaan kaikista laitteista ja iCloud-musiikkikirjastosta.

Kohteiden poistaminen Asetukset-valikossa

Asetukset-valikossa voit poistaa kaiken laitteessa olevan musiikin.

1. Valitse Asetukset > Yleiset > iPhonen tallennustila.
  2. Selaa Musiikki-kohtaan ja napauta sitä.
  3. Pyyhkäise Suositukset-kohdassa vasemmalle Kaikki kappaleet -kohdan päältä.
  4. Napauta Poista.

Tässä valikossa voit pyyhkäistä vasemmalle myös minkä tahansa artistin, albumin tai kappaleen päältä ja poistaa sen laitteesta napauttamalla Poista.

Jos käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia ja et lataa musiikkisisältöä offline-käyttöön, se tallennetaan laitteessa olevaan vapaaseen välimuistiin. Laite poistaa välimuistia ja välimuistiin tallennettua musiikkia sitä mukaa kun laite tarvitsee tilaa.

Jos musiikin poistaminen ei onnistu

Olet ehkä synkronoinut musiikin tai musiikkivideot manuaalisesti tietokoneen iTunesista USB-kaapelin kautta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Laita synkronointi iTunesissa pois päältä, jos haluat poistaa kohteen.

Jos et halua iTunes-ostoksen näkyvän Musiikki-apissa, mutta et halua poistaa sitä, voit kätkeä sen. Lue, miten voit kätkeä pilveen tallennetut kohteet.

Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen

Voit poistaa laitteeseesi ladattuja elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV Apissa1 tai Videot-apissa. Jos ostetun sisällön vieressä näkyy latauskuvake sininen latauskuvake, kohde on tallennettu pilveen, ei laitteeseen.

1 Apple TV App on käytettävissä vain tietyissä maissa ja alueilla. Tarkista,
onko TV-appi saatavilla omassa maassasi tai omalla alueellasi.

Kohteiden poistaminen TV-apissa

1. Napauta TV-apissa näytön alalaidassa Kirjasto ja sitten Ladattu.2
  2. Etsi elokuva tai jakso, jonka haluat poistaa.
  3. Jos haluat poistaa elokuvan, napauta Ladattu-painike. Jos haluat poistaa TV-sarjan jakson, paina jakson nimeä voimakkaasti ja pidä sitä painettuna.
  4. Napauta Poista lataus sininen roskakori

Jos sinulla on TV-apin sijaan asennettuna Videot-appi, poista elokuvat napauttamalla Elokuvat-välilehden oikeassa yläkulmassa Muokkaa ja poista TV-sarjan jaksot pyyhkäisemällä jakson nimen päältä vasemmalle.

2 Voit ladata vain kirjastossasi olevia videoita. Lue lisätietoja Apple TV Apista.

Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen Asetukset-valikossa

1. Valitse Asetukset > Yleiset > iPhonen tallennustila.
  2. Avaa TV-appi tai Videot-appi ja napauta Tarkista iTunes-videot. Jos et näe Tarkista iTunes-videot -vaihtoehtoa, laitteeseesi ei ole ladattu mitään.
  3. Etsi elokuva, ohjelma tai jakso, jonka haluat poistaa, pyyhkäise vasemmalle sen päältä ja napauta Poista.

Pystyt ehkä poistamaan kohteita myös TV- ja Videot-apeissa.

Jos elokuvien tai TV-ohjelmien poistaminen ei onnistu

Olet ehkä synkronoinut kotivideot, elokuvat tai TV-ohjelmat manuaalisesti tietokoneen iTunesista USB-kaapelin kautta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Laita synkronointi iTunesissa pois päältä, jos haluat poistaa kohteen.

Jos et halua pilvessä olevan iTunes Store -ostoksen näkyvän Apple TV Apissa tai Videot-apissa, voit kätkeä sen. Lue, miten voit kätkeä pilveen tallennetut kohteet. iTunes Storen vuokraelokuvat poistuvat automaattisesti vuokrausajan loputtua.