Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen laitteeltasi

Jos olet ostanut sisältöä iTunes Storesta ja ladannut sen tietokoneellesi, iOS-laitteeseesi tai Android-laitteeseen, voit poistaa sen.

Musiikin ja musiikkivideoiden poistaminen

Voit poistaa laitteeseesi ladattuja kappaleita, albumeita, soittolistoja ja musiikkivideoita.Jos kohteen vieressä näkyy latauskuvake latauskuvake, kohde on tallennettu pilveen, ei laitteeseen.

Kohteiden poistaminen Apple Music -apissa

Voit poistaa yksittäisiä kohteita iOS-laitteen Musiikki-apissa tai Android-laitteen Apple Music -apissa.

1. Etsi Apple Music -apissa kohde, jonka haluat poistaa. Jos kohteen vieressä näkyy latauskuvake, kohde on tallennettu pilveen, ei laitteeseen. Kun kohteet tallennetaan pilveen, ne eivät vie laitteessa tallennustilaa.
  2. Paina poistettavaa kohdetta ja pidä sitä painettuna.
  3. Napauta näkyviin tulevasta valikosta Poista.
  4. Kun näyttöön tulee vahvistuskehote, napauta Poista lataus tai Poista lataukset. Jos näet valinnan ”Poista kirjastosta”, lisäsit kohteen Apple Musicista. Napauttamalla ”Poista kirjastosta” voit poistaa kohteen kokonaan kaikista laitteista ja iCloud-musiikkikirjastosta.

Kohteiden poistaminen iTunesissa

1. Klikkaaa Mac- tai PC-tietokoneen iTunesissa hiiren oikealla painikkeella tai paina Control ja klikkaa poistettavaa kohdetta. Jos kohteen vieressä näkyy latauskuvake, kohde on tallennettu pilveen, ei laitteeseen. Kun kohteet tallennetaan pilveen, ne eivät vie laitteessa tallennustilaa.
  2. Valitse Poista kirjastosta ja klikkaa sitten Poista kappale.
  3. Klikkaa Siirrä roskakoriin. Jos haluat säilyttää kohteen tietokoneellasi mutta poistaa sen iTunesista, valitse Pidä tiedosto.

Jos haluat nähdä iTunes-kirjastossasi olevat kaksoiskappaleet, mene kirjastoon ja valitse Tiedosto > Kirjasto > Näytä kaksoiskappaleet.

Musiikin poistaminen iOS:n Asetukset-valikossa

iPhonen Asetukset-valikossa voit poistaa kaiken laitteessa olevan musiikin.

1. Valitse Asetukset > Yleiset > iPhonen tallennustila.
  2. Selaa Musiikki-kohtaan ja napauta sitä.
  3. Pyyhkäise vasemmalle minkä tahansa artistin, levyn tai kappaleen kohdalla.
  4. Napauta Poista.

Tässä valikossa voit myös poistaa kaiken musiikin. Pyyhkäise vasemmalla Suositukset-kohdan Kaikki kappaleet -kohdassa ja napauta sitten poista.

Jos käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia ja et lataa musiikkisisältöä offline-käyttöön, se tallennetaan laitteessa olevaan vapaaseen välimuistiin. Laite poistaa välimuistia ja välimuistiin tallennettua musiikkia sitä mukaa kun laite tarvitsee tilaa.

Jos musiikin poistaminen ei onnistu

Olet ehkä synkronoinut musiikin tai musiikkivideot manuaalisesti tietokoneen iTunesista USB-kaapelin kautta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Laita synkronointi iTunesissa pois päältä, jos haluat poistaa kohteen.

Jos et halua iTunes-ostoksen näkyvän Apple Music -apissa, mutta et halua poistaa sitä, voit kätkeä sen. Lue, miten voit kätkeä pilveen tallennetut kohteet.

Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen

Voit poistaa laitteeseesi ladattuja elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV App -apissa*. Jos ostetun sisällön vieressä näkyy latauskuvake latauskuvake, kohde on tallennettu pilveen, ei laitteeseen.

*Apple TV -appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Katso, onko Apple TV -appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

Kohteiden poistaminen Apple TV -apissa

1. Napauta Apple TV-apissa näytön alalaidassa Kirjasto ja sitten Ladattu.* Jos et näe Ladattuja, laitteellasi ei ole ladattuja videoita.
  2. Pyyhkäise vasemmalle elokuvasta tai TV-ohjelmasta.
  3. Napauta Poista.

Jos haluat poistaa useita kohteita, napauta Muokkaa, napauta kohteita ja sitten Poista oikealla yläkulmassa.

*Voit ladata vain kirjastossasi olevia videoita. Lue lisätietoja Apple TV -apista.

Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen Asetukset-valikossa

1. Valitse iPhonessa Asetukset > Yleiset > iPhonen tallennustila.
  2. Napauta Apple TV -appia ja sitten kohtaa Arvostele iTunes-videoita. Jos et näe Tarkista iTunes-videot -vaihtoehtoa, laitteeseesi ei ole ladattu mitään.
  3. Etsi elokuva, ohjelma tai jakso, jonka haluat poistaa, pyyhkäise vasemmalle sen päältä ja napauta Poista.

Lue, miten voit poistaa elokuvia ja TV-ohjelmia iTunesissa Mac- tai PC-tietokoneelta.

Jos elokuvien tai TV-ohjelmien poistaminen ei onnistu

Olet ehkä synkronoinut kotivideot, elokuvat tai TV-ohjelmat manuaalisesti tietokoneen iTunesista USB-kaapelin kautta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Laita synkronointi iTunesissa pois päältä, jos haluat poistaa kohteen.

Jos et halua pilvessä olevan iTunes-ostoksen näkyvän Apple TV -apissa, voit kätkeä sen. Lue, miten voit kätkeä pilveen tallennetut kohteet. Vuokraelokuvat poistuvat automaattisesti vuokrausajan loputtua.