Musiikin poistaminen Apple Music -apissa

Jos haluat vapauttaa laitteen tallennustilaa, voit poistaa Apple Music -lataukset.

Musiikin poistaminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-laitteessa

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Siirry Kirjastoon ja napauta Ladattu, jotta näet lataukset. Napauta iPadin sivupalkista Ladattu.
  3. Etsi poistettava kappale, albumi tai musiikkivideo.
  4. Pidä kohdetta painettuna ja napauta Poista.
  5. Poista kohde vain kyseiseltä laitteelta napauttamalla Poista lataus. Vaihtoehtoisesti voit poistaa kohteen kaikilta laitteilta napauttamalla Poista kirjastosta.

Poista kirjastosta- tai Poista lataus -valinnat iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Android-laitteen Apple Music -apissa

Jos käytät Perhejakoa etkä halua, että perheenjäsenesi näkevät ostoksesi, voit kätkeä ne. Lue lisätietoja kohteen kätkemisestä.

Voit poistaa musiikkia myös Asetukset-apissa. Valitse Asetukset > Yleiset > iPhone-tallennustila tai iPadin tallennustila. Vieritä Musiikki-kohtaan ja napauta sitä. Pyyhkäise vasemmalle Kaikki kappaleet -kohdan tai poistettavan kohteen päällä ja napauta sitten Poista.

Musiikin poistaminen Macissa

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Klikkaa sivupalkista Kappaleet tai Albumit.
  3. Valitse valikkoriviltä Näytä > Vain ladattu musiikki.
  4. Jos haluat poistaa kappaleen, klikkaa kappaleen vierestä Lisää-painiketta . Jos haluat poistaa albumin, siirrä osoitin albumin päälle ja klikkaa Lisää-painiketta .
  5. Poista kohde vain kyseiseltä laitteelta klikkaamalla Poista lataus.

Jos haluat poistaa kohteen kaikilta laitteilta, klikkaa Poista kirjastosta ja vahvista pyydettäessä.

Jos käytät Perhejakoa etkä halua, että perheenjäsenesi näkevät ostoksesi, voit kätkeä ne. Lue lisätietoja kohteen kätkemisestä.

Jos musiikin poistaminen ei onnistu

• Laita tietokoneen synkronointi pois päältä: jos olet synkronoinut musiikkia Macista tai Windows-tietokoneesta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin manuaalisesti USB-kaapelin avulla, voit poistaa sisällön laittamalla synkronoinnin pois päältä.
  • Tarkista, onko kohde ladattu: Jos näet kappaleen vieressä latauskuvakkeen, se on ladattu laitteeseen. Jos et näe latauskuvaketta, kappaletta ei ole ladattu.

Appien ja muun median poistaminen

Maan tai alueen mukaan et ehkä voi ostaa tai ladata tietyntyyppistä mediasisältöä. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.