Tietoja MacBookin, MacBook Airin tai MacBook Pron verkkovirtaan liittämisen yhteydessä kuuluvasta merkkiäänestä

USB-C-portilla tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portilla varustetuista Mac-kannettavista kuuluu merkkiääni, kun liität ne virtalähteeseen. Merkkiääni ilmaisee, että tietokone on tunnistanut virtalähteen.

Jos Mac on sammutettuna liittäessäsi virtalähteen, näppäimistö ja ohjauslevy aktivoituvat vasta merkkiäänen jälkeen. Kuultuasi merkkiäänen voit käynnistää Macin painamalla virtapainiketta tai Touch ID -painiketta.

Suositus on käyttää tietokoneen mukana toimitettua Applen virtalähdettä.