Tietoja iCloudin Windows-versiosta

iCloudin Windows-version avulla voit käyttää esimerkiksi kuviasi, yhteystietojasi, kalentereitasi ja tiedostojasi kaikista laitteistasi. iCloud tallentaa sisältösi ja pitää sen automaattisesti kaikkialla ajan tasalla.

iCloudin Windows-version käyttötarkoitukset

• Tallenna kuvat ja videot turvallisesti iCloudiin. iCloud-kuvien avulla kaikki uudet valokuvasi ja videosi, jotka kuvaat iPhonellasi, iPadillasi tai iPod touchillasi, latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneellesi. Voit myös ladata uusia kuvia ja videoita tietokoneesta, jotta voit käyttää niitä myös muista laitteista.
  • Käytä Jaettuja albumeita jakaaksesi valokuvia ja videoita valitsemiesi ihmisten kanssa. ja kutsua heidät lisäämään kuvia, videoita ja kommentteja.
  • Tallenna dokumenttisi iCloud Driven avulla kaikkiin käyttämiisi laitteisiin. Kun vedät dokumentin iCloud Drive -kansioon Windows-tietokoneessasi, voit käyttää sitä milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.
  • Voit pitää iCloud Mailin, -yhteystiedot, -kalenterit ja -muistutukset automaattisesti ajan tasalla iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin ja Windows-tietokoneen välillä.
  • Voit pitää Windowsin Internet Explorer-, Firefox- tai Google Chrome -kirjanmerkit samoina Safari-kirjanmerkkien kanssa.
  • Voit tehdä muutoksia iCloudin asetuksiin, tarkistaa käyttämäsi iCloud-tallennustilan määrän, vapauttaa tallennustilaa poistamalla kohteita ja päivittää tallennustilatilauksen.

Jos käytät iCloudin Windows 10 -versiota, voit iCloud Driven avulla jakaa tai optimoida tiedostoja. Voit myös kiinnittää tiedostoja tai kansioita paikallisesti, jolloin niitä ei optimoida iCloudiin, sekä käyttää jaettuja kuvavirtoja ja parannettua iCloud-kuvakirjaston tukea.

iCloudin Windows-version vaatimukset

Ota ennen aloittamista iCloud käyttöön Apple-laitteissa. Noudata ohjeita käyttämäsi laitteen mukaan: iPhone, iPad tai iPod touch (iOS 5 tai uudempi) tai Mac (OS X Lion 10.7.4 tai uudempi). Tämän jälkeen voit ottaa iCloudin Windows-tietokoneessa käyttöön.

Haluatko käyttää iCloudin uusimpia toimintoja ja ominaisuuksia? Tutustu suositeltuihin järjestelmävaatimuksiin. Jos et ole varma, mikä Windows-järjestelmä sinulla on käytössäsi, selvitä asia. iCloud edellyttää internet-yhteyttä. iCloud ei ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja sen toiminnot vaihtelevat. Jos käytät hallittua Apple ID:tä, iCloudin Windows-versiota ei tueta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.