Tietoja iCloudin Windows-versiosta

iCloudin Windows-version avulla voit käyttää esimerkiksi kuviasi, yhteystietojasi, kalentereitasi ja tiedostojasi kaikista laitteistasi. iCloud tallentaa sisältösi ja pitää sen automaattisesti kaikkialla ajan tasalla.

Mac, iPad ja iPhone näyttävät iCloudin Windowsille

iCloudin Windows-version käyttötarkoitukset

• Tallenna kuvat ja videot turvallisesti iCloudiin. iCloud-kuvakirjaston avulla kaikki uudet valokuvasi ja videosi, jotka kuvaat iPhonellasi, iPadillasi tai iPod touchillasi, latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneellesi. Voit myös ladata uusia kuvia ja videoita tietokoneesta, jotta voit käyttää niitä myös muista laitteista.
  • Käytä Jaettuja albumeita jakaaksesi valokuvia ja videoita valitsemiesi ihmisten kanssa. ja kutsua heidät lisäämään kuvia, videoita ja kommentteja.
  • Tallenna dokumenttisi iCloud Driven avulla kaikkiin käyttämiisi laitteisiin. Kun vedät dokumentin iCloud Drive -kansioon Windows-tietokoneessasi, voit käyttää sitä milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.
  • Voit pitää iCloud Mailin, -yhteystiedot, -kalenterit ja -muistutukset automaattisesti ajan tasalla iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin ja Windows-tietokoneen välillä.
  • Voit pitää Windowsin Internet Explorer-, Firefox- tai Google Chrome -kirjanmerkit samoina Safari-kirjanmerkkien kanssa.
  • Voit tehdä muutoksia iCloudin asetuksiin, tarkistaa käyttämäsi iCloud-tallennustilan määrän, vapauttaa tallennustilaa poistamalla kohteita ja päivittää tallennustilatilauksen.

iCloudin Windows-version vaatimukset

Ota ennen aloittamista iCloud käyttöön Apple-laitteissa. Noudata ohjeita käyttämäsi laitteen mukaan: iPhone, iPad tai iPod touch (iOS 5 tai uudempi) tai Mac (OS X Lion 10.7.4 tai uudempi). Tämän jälkeen voit ottaa iCloudin Windows-tietokoneessa käyttöön.

Saatat tarvita myös seuraavia ohjelmistoja tai palveluita riippuen siitä, mitä tietoja haluat pitää ajan tasalla iCloudissa:

• Posti, yhteystiedot, kalenterit ja muistutukset: Outlook 2007–2016 ja ajantasainen verkkoselain iCloud.comia varten.
  • Kirjanmerkit: Internet Explorer 11 tai uudempi, Firefox 45 tai uudempi tai Google Chrome 50 tai uudempi (vain työpöytätila).
  • Dokumentit: iCloud Drive käytössä kussakin laitteessa.

iCloud edellyttää Internet-yhteyttä, ja joillakin iCloudin toiminnoilla on suositeltuja järjestelmävaatimuksia. iCloud ei ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja sen toiminnot vaihtelevat.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.