Jos näytön peilaaminen tai suoratoisto ei onnistu AirPlay-yhteensopivassa laitteessa

Lue, miten toimia, jos sisällön suoratoisto AirPlaylla ei onnistu, iOS-laitteen tai Macin näytön peilaaminen Apple TV:hen tai älytelevisioon ei onnistu tai jos sinulla on muita ongelmia AirPlayn käytössä.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen, tarvitsetko lisäohjeita.

1. Varmista, että AirPlay-yhteensopivien laitteiden virta on kytketty ja että laitteet ovat lähellä toisiaan.
  2. Tarkista, että laitteet on päivitetty uusimpaan ohjelmistoversioon ja että ne ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  3. Käynnistä AirPlayn kanssa tai näytön peilaamiseen käytettävät laitteet uudelleen.

Jos sinua pyydetään antamaan salasana, rajoitukset on ehkä otettu käyttöön, tai sinun on mahdollisesti säädettävä AirPlayn salasana-asetuksia.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos sinulla on muu AirPlayn käyttöön liittyvä ongelma, lue, mitä tehdä.

Jos musiikin toisto lakkaa odottamatta

Jos musiikin toisto lakkaa odottamatta, jatka toistoa laitteesi tai Sirin avulla. Joissakin tapauksissa Koti-appi saattaa käyttää HomePodiasi*, Apple TV:täsi tai AirPlay-yhteensopivaa kaiutintasi musiikin suoratoistamisen pää-äänilähteenä (vaikka HomePod* tai Apple TV ei toistaisi musiikkia sillä hetkellä). Sirin käyttäminen laitteessa tai toisen tehtävän suorittaminen saattaa pysäyttää äänisisällön toiston kaikkialla. Voit myös suoratoistaa musiikkia manuaalisesti käyttämällä äänilähteenä iOS-laitetta tai tietokonetta yhdessä iTunesin kanssa.

Jos näet kuvan, mutta ääntä ei kuulu

Jos et kuule ääntä suoratoistaessasi videota iOS-laitteesta tai Macista Apple TV:hen, varmista, että sekä iOS-laitteen että television tai vastaanottimen äänenvoimakkuus on riittävä, eikä sitä ole mykistetty.

Jos suoratoistat videota iPhonesta tai iPadista, tarkista Soitto/Hiljainen-kytkin. Jos se on äänettömässä tilassa, näet oranssin viivan. Siirrä tässä tapauksessa kytkin pois äänettömästä tilasta.

Jos et vieläkään voi käyttää AirPlayta näiden ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä Apple-tukeen.

*HomePod ei ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa maissa.