Videoiden suoratoistaminen tai iPhonen, iPadin tai iPod touchin näytön peilaaminen AirPlaylla

Suoratoista tai jaa sisältöä AirPlaylla Apple-laitteistasi Apple TV:hen, AirPlay 2 -yhteensopivaan äly-TV:hen tai Maciin. Suoratoista video. Jaa kuvasi. Tai peilaa laitteesi näytön tarkka sisältö.

iOS:n animaatio, jossa tulee näkyviin AirPlay-valitsin, valitaan olohuone ja ilmoituskortissa vahvistetaan AirPlay-toisto olohuoneeseen.

Videoiden suoratoistaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista televisioon

1. Yhdistä laitteesi samaan Wi-Fi-verkkoon Apple TV:si tai AirPlay 2 -yhteensopivan äly-TV:si kanssa.1
  2. Etsi video, jonka haluat suoratoistaa.
  3. Valitse AirPlay . Joissakin apeissa sinun on ehkä napautettava ensin jotakin toista painiketta.2 Napauta esimerkiksi Kuvat-apissa Jaa  ja sitten AirPlay .
  4. Valitse Apple TV:si tai AirPlay 2 -yhteensopiva äly-TV:si.

Jos haluat lopettaa suoratoiston, napauta AirPlay  apissa, josta suoratoistat sisältöä, ja napauta sitten luettelosta iPhoneasi, iPadiasi tai iPod touchiasi.

1. SharePlay ei tue AirPlay 2 -yhteensopivia äly-TV:itä. Jos haluat suoratoistaa videota SharePlaylla, käytä Apple TV:tä.

2. Jotkin videoapit eivät ehkä tue AirPlayta. Jos et voi käyttää AirPlayta videoapin kanssa, tarkista Apple TV:si App Storesta, onko appi saatavilla.

Jos videosisältöä suoratoistetaan automaattisesti AirPlay-laitteessa

Laitteesi saattaa automaattisesti suoratoistaa videosisältöä säännöllisesti käyttämääsi Apple TV:hen tai AirPlay 2 -yhteensopivaan äly-TV:hen. Jos näet videoapin avatessasi sen vasemmassa yläkulmassa kuvakkeen , AirPlay-laite on jo valittuna.

Jos haluat toistaa sisältöä AirPlaylla eri laitteessa, napauta  ja sitten toista laitetta. Voit myös napauttaa  uudelleen, jos haluat lopettaa suoratoiston AirPlaylla.

iOS:n animaatio, jossa näkyy Ohjauskeskus, josta valitaan Näytön peilaus. Tämän jälkeen näkyviin tulee kortti, josta valitaan Olohuone. Sitten näyttöön tulee kehote antaa AirPlay-koodi.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin peilaaminen televisioon tai Maciin

1. Yhdistä iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi samaan Wi-Fi-verkkoon Apple TV:n, AirPlay 2 -yhteensopivan äly-TV:n tai Macin kanssa.3
  2. Avaa Ohjauskeskus.
    • iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iPadOS 13 tai uudempi: pyyhkäise näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
    • iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi: pyyhkäise näytön alaosasta ylöspäin.
  3. Napauta Näytön peilaus .
  4. Valitse luettelosta Apple TV, AirPlay 2 -yhteensopiva äly-TV tai Mac.
  5. Jos TV-ruudussa tai Macissa näkyy AirPlay-pääsykoodi, syötä pääsykoodi iOS- tai iPadOS-laitteeseesi.

Jos haluat lopettaa iOS- tai iPadOS-laitteen peilaamisen, avaa Ohjauskeskus, napauta Näytön peilaus ja sitten Lopeta peilaus. Voit myös painaa Apple TV Remoten Menu-painiketta.

3. Selvitä, mitkä macOS-versiot ja Mac-mallit ovat yhteensopivia AirPlay Maciin -ominaisuuden kanssa