Videosisällön toistaminen ja laitteen näytön peilaaminen Apple TV:hen AirPlayn avulla

AirPlayn avulla voit nähdä laitteesi sisällön suoraan Apple TV:ssä. Suoratoista video. Jaa kuvia. Tai peilaa laitteesi näyttö kokonaisuudessaan – kaikki tämä AirPlaylla.

Videon toistaminen AirPlaylla iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

1. Avaa appi, jota haluat käyttää AirPlayn kanssa.
  2. Napauta . Joissakin apeissa, kuten Kuvat, on napautettava kuvaketta ja sitten valintaa AirPlay.
  3. Valitse Apple TV:si. Jos et näe Apple TV:täsi, varmista, että iOS-laite on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV. Tarvitsetko apua?

Jos haluat lopettaa suoratoistamisen, napauta  suoratoistettavassa apissa. Napauta sitten luettelosta iPhoneasi, iPadiasi tai iPod touchiasi.

Videon toistaminen AirPlaylla Macista

1. Avaa Macissa appi, josta haluat suoratoistaa videota.
  2. Klikkaa videotoiston säätimissä .
  3. Valitse Apple TV:si. Jos et näe Apple TV:täsi, varmista, että Mac on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV. Tarvitsetko apua?

Jos haluat lopettaa videon suoratoistamisen, klikkaa  videotoiston säätimissä, ja valitse sitten Laita AirPlay pois päältä.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin peilaaminen

Käytä Näytön peilaus -ominaisuutta, niin voit tarkastella iOS-laitteesi koko näyttöä Apple TV:ssä.

1. Avaa iOS-laitteen Ohjauskeskus ja napauta  Näytön peilaus.
  2. Valitse Apple TV:si luettelosta. Jos et näe Apple TV:täsi, varmista, että iOS-laite on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV. Tarvitsetko apua?
  3. Jos TV-ruudussa näkyy AirPlay-salasana, syötä salasana iOS-laitteeseesi.

Televisiosi käyttää iOS-laitteen näytön suuntaa ja kuvasuhdetta. Jotta peilattu iOS-laitteen näyttö täyttää TV-ruutusi, muuta TV:n kuvasuhdetta tai zoom-asetuksia.

Jos haluat lopettaa iOS-laitteen peilaamisen, avaa Ohjauskeskus, napauta Näytön peilaus ja sitten Lopeta peilaus. Tai paina Apple TV -kaukosäätimen Menu-painiketta.

Macin näytön peilaaminen tai laajentaminen

Apple TV:n avulla voit peilata Macisi koko näytön televisioosi tai käyttää televisiotasi erillisenä näyttönä.

1. Klikkaa  Macin näytön yläosan valikkoriviltä.
  2. Valitse Apple TV:si. Jos et näe Apple TV:täsi, varmista, että Mac on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV. Tarvitsetko apua?
  3. Jos televisiosi näytölle ilmestyy AirPlayn pääsykoodi, syötä pääsykoodi Macissa.

Jos haluat muuttaa peilattavan työpöydän kokoa televisiossa, klikkaa  valikkoriviltä. Täsmää sitten työpöydän koko valitsemalla Peilaa sisäinen näyttö tai täsmää televisiosi koko valitsemalla Peilaa Apple TV.

AirPlay sallii myös television käytön Macin erillisenä näyttönä. Klikkaa vain  valikkoriviltä, ja valitse sitten Käytä erillisenä näyttönä.

Jos haluat lopettaa television peilaamisen tai käytön erillisenä näyttönä, klikkaa valikkoriviltä , ja valitse sitten Sammuta AirPlay. Tai paina Apple TV -kaukosäätimen Menu-painiketta.

Lue lisätietoja Macin näytön peilaamisesta tai laajentamisesta.