Videon toistaminen AirPlaylla iPhonestasi, iPadistasi tai iPod touchistasi

AirPlaylla voit jakaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin videoita, kuvia tai koko näytön Apple TV:ssä. Voit toistaa sisältöä AirPlaylla suoraan apista tai peilata laitteen näytön Ohjauskeskuksen avulla.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin kuvien ja videoiden näyttäminen AirPlaylla

Näin voit näyttää AirPlaylla iOS-laitteen kuvia ja videoita Apple TV:ssä:

1. Varmista, että olet Apple TV:n lähellä.
  2. Avaa appi, jota haluat käyttää AirPlay-toistoon.
  3. Napauta . Esimerkiksi Kuvat-apissa ja joissain muissa on napautettava kuvaketta ja sitten valintaa AirPlay.
  4. Valitse AirPlay-laitteesi. Eikö Apple TV ole näkyvissä? Varmista, että iOS-laite on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV. Tarvitsetko apua?

Haluatko lähettää sisältöä Mac- tai Windows-tietokoneen iTunesista AirPlayn avulla?

iPhonen, iPadin tai iPod touchin peilaaminen

Näin peilaat AirPlaylla koko iOS-laitteen näytön Apple TV:hen:

1. Varmista, että olet Apple TV:n lähellä.
  2. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä iOS-laitteesi näytön alareunasta ylöspäin.
  3. Napauta Ohjauskeskuksessa valintaa  Näytön peilaus ja valitse sitten Apple TV:si luettelosta. Eikö Apple TV ole näkyvissä? Varmista, että iOS-laite on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV.
  4. Jos TV-ruudussa näkyy AirPlay-salasana, syötä salasana iOS-laitteeseesi.

Televisiosi käyttää iOS-laitteen näytön suuntaa ja kuvasuhdetta. Jotta peilattu iOS-laitteen näyttö täyttää TV-ruutusi, muuta TV:n kuvasuhdetta tai zoom-asetuksia.

AirPlayn tai näytön peilauksen lopettaminen

1. Avaa AirPlayta käyttävä appi.
  2. Napauta . Lopeta iOS-laitteen peilaus avaamalla Ohjauskeskus ja napauttamalla valintaa Näytön peilaus.
  3. Napauta iOS-laitettasi luettelossa.

Näin saat apua

Jos tarvitset apua seuraavien ongelmien ratkaisemiseen, lue, mitä tehdä:

• Ohjauskeskuksessa ei näy AirPlay-laitetta tai mitään AirPlay-asetuksia.
  • Viesti ”Etsitään Apple TV:tä” tulee näkyviin.
  • Näet kuvan, mutta ääntä ei kuulu.
  • Huomaat viiveitä verkkoyhteydessä tai katkoksia sisällön toistossa.

Lisätietoja

AirPlaylla voit suoratoistaa esimerkiksi musiikkia ja podcasteja Apple TV:hen, HomePodiin tai muihin AirPlayta tukeviin laitteisiin.