AirPlayn tai näytön peilauksen käyttö iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Suoratoista sisältöä Apple TV:hen tai muuhun AirPlay-yhteensopivaan laitteeseen tai peilaa iOS-laitteesi koko näyttö.

AirPlayn käyttötavat

• AirPlaylla voit näyttää iOS-laitteen kuvia ja videoita Apple TV:ssä.
  • Voit toistaa AirPlaylla musiikkia iOS-laitteesta Apple TV:hen, AirPort Expressiin tai AirPlayta käyttäviin kaiuttimiin.
  • Voit jakaa iOS-laitteen näytön Apple TV:hen.

AirPlay-sisältö iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

1. Varmista, että olet Apple TV:n lähellä.
  2. Avaa appi, jota haluat käyttää AirPlay-toistoon.
  3. Napauta AirPlay-kuvake tai . Esimerkiksi Kuvat-apissa ja joissain muissa on napautettava kuvaketta ja sitten valintaa AirPlay. Voit myös käyttää Ohjauskeskusta musiikin AirPlay-toistoon vaihtamalla äänilähtöä.
  4. Valitse AirPlay-laitteesi. Eikö Apple TV tai AirPlay-yhteensopiva laite ole näkyvissä? Kokeile yhdistää iOS-laite samaan langattomaan verkkoon, jossa AirPlay-toiston kohdelaite on. Tarvitsetko apua?

Haluatko lähettää sisältöä Mac- tai Windows-tietokoneen iTunesista AirPlayn avulla?

iPhonen, iPadin tai iPod touchin peilaaminen

Näin voit peilata koko iOS-näyttösi Apple TV:ssä:

1. Varmista, että olet Apple TV:n lähellä.
  2. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä iOS-laitteesi näytön alareunasta ylöspäin.
  3. Napauta Ohjauskeskuksessa valintaa  Näytön peilaus ja valitse sitten Apple TV:si luettelosta. Eikö Apple TV tai AirPlay-yhteensopiva laite ole näkyvissä? Kokeile yhdistää iOS-laite samaan langattomaan verkkoon, jossa AirPlay-toiston kohdelaite on.
  4. Jos TV-ruudussa näkyy AirPlay-salasana, syötä salasana iOS-laitteeseesi.

Televisiosi käyttää iOS-laitteen näytön suuntaa ja kuvasuhdetta. Jotta peilattu iOS-laitteen näyttö täyttää TV-ruutusi, muuta TV:n kuvasuhdetta tai zoom-asetuksia.

AirPlayn tai näytön peilauksen lopettaminen

1. Avaa AirPlayta käyttävä appi.
  2. Napauta AirPlay-kuvake tai . Lopeta iOS-laitteen peilaus avaamalla Ohjauskeskus ja napauttamalla valintaa Näytön peilaus.
  3. Napauta iOS-laitettasi luettelossa.

Ohjeita

Jos tarvitset apua seuraavien ongelmien ratkaisemiseen, lue, mitä tehdä:

• Ohjauskeskuksessa ei näy AirPlay-laitetta tai mitään AirPlay-asetuksia.
  • Viesti ”Etsitään Apple TV:tä” tulee näkyviin.
  • Näet kuvan, mutta ääntä ei kuulu.
  • Huomaat viiveitä verkkoyhteydessä tai katkoksia sisällön toistossa.